Yes you Ken! (e-book) Ken Delissen
E-book
ISBN 978-94-6383-065-2
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 29 apr. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een toffe job, fantastische vrienden, leuke collega’s en een gelukkige relatie:  wanneer Ken op 5 juni 2009 naar het werk fietst, lacht het leven hem toe. Niets laat vermoeden dat die dag het noodlot daar anders over zal beslissen. Een ongelukkige val op de trampoline en enkele seconden later is alles weg. Zijn toekomst, zijn dromen, zijn job, zijn lichaam. Ken wordt wakker in een lichaam dat niet het zijne lijkt. Hij is 28 en volledig verlamd. Zelfstandig ademen lukt niet meer. Praten nog veel minder.

Fast forward naar 2018. Negen jaar na de val zien ruim een miljoen Taboe-kijkers hoe moedig Ken vandaag tegen het leven aankijkt. Hoe hij zijn situatie aanvaard heeft, altijd in is voor een mopje, iedereen charmeert én ook nog eens een nieuwe liefde wist te strikken. Hij praat, lacht, droomt, en rijdt behendig rond in zijn rolstoel. In dit boek vertelt Ken over de lange weg die hij heeft afgelegd om te komen tot waar hij vandaag is. Vrienden en geliefden vertellen over Ken. Over hun rouwproces om wie Ken was en hun liefde voor wie hij nu is.

Kens droom? Dat dit boek een inspiratiebron is voor lotgenoten, maar meer nog: voor iedereen. Want yes we Ken! Hij kon het namelijk ook.

Over de auteur

Over de auteur

KEN DELISSEN was sportleerkracht tot hij op 5 juni 2009 ernstig viel en volledig verlamd raakte. In de tien jaar die volgden, revalideerde hij onder meer in het UZ Gent, ontdekte hij technologische hulpmiddelen en herwon hij beetje bij beetje zijn levenskracht. Na zijn passage in de succesvolle tv-reeks Taboe werd hij overdonderd door positieve reacties.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ken Delissen
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-065-2
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's216
Publicatiedatum29 apr. 2019
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling