You & Me: bucketlist voor koppels

Petra De Pauw Met illustraties van Hanna Maes
Paperback
ISBN 978-94-6131-640-0
You & Me: bucketlist voor koppels Petra De Pauw Met illustraties van Hanna Maes
Paperback
ISBN 978-94-6131-640-0
€ 17,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 25 nov. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

Zijn jullie gek op elkaar? Zien jullie elkaar doodgraag? Zijn jullie elkaars dekseltje op het spreekwoordelijke potje?

Dan is You & Me, bucketlist voor koppels iets voor jullie! Dit unieke, grappige doe- en bewaarboek zal getuige zijn van waar de meeste liedjes en films over gaan: de liefde.
Of jullie een week of een halve eeuw samen zijn, dat maakt helemaal niet uit. Via dit boek leer je elkaar nog beter leren kennen en ga je elkaar nog liever zien. You & Me wordt een souvenir van jullie liefde voor elkaar.

Het doel van You & Me? Samen oud worden en jullie als koppel niet verliezen in de snelheid van het leven. Door de grote en kleine uitdagingen in dit boek zal je nog meer koesteren wat jullie samen hebben. Gooi samen borden stuk. Verklaar je liefde voor elkaar door de speaker van een supermarkt of plas de naam van je geliefde in de sneeuw … Doe  gek, lach, vraag alles wat je wilt vragen aan elkaar. Kortom: geniet, geniet, geniet!

Over de auteur

Over de auteur

Petra De Pauw (undercoverblondje) publiceerde Mag het iets meer zijn (2008) over de vroeggeboorte van haar dochter Billie, maakte Plots anders, Verhalen achter littekens (2010) met Stephan Vanfleteren en met haar man Herman Verbruggen schreef ze drie boeken over Mark Vertongen uit FC De Kampioenen. Daarnaast publiceerde ze de bestsellers Mum & Me, bucketlist voor mama en dochter en Mum & Me, bucketlist voor mama en zoon.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Petra De Pauw
IllustratorHanna Maes
ISBN978-94-6131-640-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's176
Publicatiedatum25 nov. 2016
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies