Zeevonk (e-book) Wendy Huyghe
E-book
ISBN 978-94-6337-533-7
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 9 dec. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Op een stormachtige nacht vergaat de vissersboot van Lena’s vader, Antoine Blomme. Hij en zijn twee bemanningsleden komen om. De begrafenis verloopt kil, want in Oostende wordt gefluisterd dat het allemaal de schuld is van die roekeloze Antoine. Lena gelooft er niets van, want haar vader kende de stromingen van de Noordzee bij hun voornaam. Wanneer de begrafenisboot plots wordt opgeschrikt door een felle schok, ziet ze nog net een zwarte schim onder de boot verdwijnen. Maar niemand gelooft haar, zelfs haar beste vriendin Kaz niet.

Dan ontmoet Lena een slungelachtig octopuspak (met daarin een 14-jarige jongen): Vincent. Hij deelt een fascinatie voor zeeleven met een zomerbaantje bij het gloednieuwe Secret Sea Creatures Museum. Met hem gaat Lena op zoek naar het zeewezen dat ze gezien heeft – en naar de ware toedracht van de dood van haar vader.

Zeevonk biedt een originele inkijk in het hoofd van een meisje dat plots voor een groot rouwproces staat.

Over de auteur

Over de auteur

Wendy Huyghe is een Belgische auteur en scenarioschrijver. Zeevonk is haar debuut voor jongeren. Het idee bedacht ze samen met haar broer, regisseur Domien Huyghe.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Wendy Huyghe
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-533-7
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's176
Publicatiedatum9 dec. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling