Zieken(t)huis e-book Marleen Dondeyne
E-book
ISBN 978-94-6131-592-2
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 21 okt. 2016

- +
OF
Korte inhoud

Details

Waar moet je op letten wanneer je je zieke buurman een bezoek brengt in het ziekenhuis? Welk cadeau kies je voor hem uit? Mogen de kinderen wel mee op bezoek? Zelfs op een palliatieve eenheid? Je collega zit in een rolstoel, maar jullie willen toch samen een leuke uitstap maken. Hoe pak je dat aan? Hoe maak je thuis een ziekenkamer klaar? Waarom serveer je een zieke vriend fruitsla in een aperitiefglaasje, met een gekleurd frietvorkje erbij? En hoe blijf je ook op de moeilijke momenten in het leven goed voor jezelf zorgen?

Op deze en vele andere praktische vragen biedt Marleen Dondeyne een duidelijk antwoord. Met creatieve en verfrissende ideeën maakt ze zo de zorg voor een dierbare toegankelijk voor ‘de mantelzorger’ in ieder van ons. Zieken(t)huis bevat ook tal van boeiende en ontroerende getuigenissen die perfect illustreren hoe we goed voor elkaar kunnen zorgen!

Over de auteur

Over de auteur

Marleen Dondeyne (1959) is een ervaren verpleegkundige en gespecialiseerd in de oncologische zorg, de palliatieve zorg en de revalidatie. Ze werkt al vijfentwintig jaar met enthousiasme en begeestering op de diverse afdelingen van UZ Gasthuisberg in Leuven.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Marleen Dondeyne
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-592-2
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum21 okt. 2016

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling