Zo kan zorg anders

Herman Toch, Ann Maes, Dirk Van de Poel
Paperback
ISBN 978-94-6337-298-5
Zo kan zorg anders Herman Toch, Ann Maes, Dirk Van de Poel
Paperback
ISBN 978-94-6337-298-5
€ 30,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 16 nov. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

De zorg moet anders. De zorg kan anders. Als we terugkijken, zien we een zorgsysteem dat welzijn en gezondheid heeft gebracht. Als we vooruitkijken, kunnen we datzelfde systeem niet aanhouden. Ann, Herman en Dirk zijn experten in transitie. Ze injecteren hun kennis over de wereld in verandering in de zorgsector. Het boek brengt het ongekende, nieuwe speelveld in kaart waarop we allemaal bewegen en biedt daarmee een nieuw perspectief op fundamentele vragen. Wat is gezondheid? Hoe kunnen we zorg straks kwalitatief en houdbaar organiseren? Hoe gaan we van zorg naar gezondheid? De auteurs draaien niet aan bestaande knoppen, maar stellen een nieuw mengpaneel voor. Inspiratie voor iedereen die in de zorg en gezondheid onderneemt en organiseert.

Over de auteurs

Over de auteurs

Herman Toch verdiepte zich in de wereld van purpose, transitie en maatschappijbouwend ondernemen. Herman schreef de succesvolle boeken Transformeren om te overleven en Happy Profit. Samen met Ann Maes is hij de auteur van The Positive Sum Game en Scenario Agility.


Ann Maes heeft een internationale carrière uitgebouwd met het bouwen en beschermen van de reputatie van mensen, merken en organisaties. Als managing director en hands-on reputatiestrateeg werkt ze voor wereldbekende én piepkleine spelers.


Dirk Van de Poel begon zijn carrière als trainer in nlp en systemisch denken. Hij is coauteur van het hr-boek Slapende vermogens werken niet. Later werd hij de eerste stadsmanager voor de VDAB en kabinetschef van burgemeester Janssens. Vandaag werkt Dirk als transitiedeskundige.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann Maes, Dirk Van de Poel, Herman Toch
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-298-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum16 nov. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies