Zoomigurumi 2 Joke Vermeiren
ISBN 978-90-820399-4-8
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 5 dec. 2013

- +
OF
Korte inhoud

Details

Amigurumi zijn schattige, in het rond gehaakte knuffeltjes die in Japan razend populair zijn. Ook bij ons groeit het aantal liefhebbers elke dag.

Na het overweldigende succes van haar eerste boekje kriebelde het bij Joke om voor een tweede keer op zoek te gaan naar de meest onweerstaanbare beestjes om zelf te haken. En ze heeft ze gevonden: dit boek biedt opnieuw een verzameling van 15 patronen van 12 designers, vrij eenvoudig zelf te maken, volledig aan je eigen voorkeur aan te passen en leuk om te verzamelen of cadeau te doen. Met patronen voor beginners en gevorderden: na een korte introductie tot de verschillende steken en technieken kan je meteen aan de slag. Haken goes 3D met amigurumi, een ideale ontspanning voor elk moment.

Over de auteur

Over de auteur

Joke Vermeiren is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Ze verzamelt de mooiste amigurumipatronen van over de hele wereld bijeen op www.amigurumipatterns.net. Dat platform is intussen een verzamelplek waar een kleine 200 000 haakliefhebbers en amigurumiontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Joke Vermeiren
IllustratorNee
ISBN978-90-820399-4-8
Cover typeNee
FormaatNee
Aantal pagina's119
Publicatiedatum5 dec. 2013
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling