Zoomigurumi Bedreigde Diersoorten Joke Vermeiren
Paperback
ISBN 978-94-6337-448-4
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 16 aug. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Laat je innerlijke haakdier helemaal los met deze beestige Zoomigurumi-editie! In dit boek staan bedreigde diersoorten van overal ter wereld centraal. Neem je haaknaald en garen erbij en spring mee in deze unieke wereld van prachtige, kleurrijke, maar ook kwetsbare diersoorten. Zo ontmoet je al snel een knuffelbare reuzenpanda, een prachtige blauwe vinvis, een schattige monniksrob, een nieuwsgierig schubdier en vele andere vrolijke dieren.

Dit boek bundelt 15 originele amigurumipatronen van designers van over de hele wereld, voor zowel beginnende als gevorderde hakers. Aan de hand van handige stap-voor-stapbeschrijvingen en video-instructies haak je in geen tijd een vrolijke dierenbende bij elkaar!

Dit boek ontstond in samenwerking met WWF.

Over de auteur

Over de auteur

Joke Vermeiren is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Ze verzamelt de mooiste amigurumipatronen van over de hele wereld bijeen op www.amigurumipatterns.net. Dat platform is intussen een verzamelplek waar een kleine 200.000 haakliefhebbers en amigurumiontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.


Details

Extra informatie

Auteur(s)Joke Vermeiren
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-448-4
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's124
Geplande publicatiedatum16 aug. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies