10 franke vragen aan Frank (e-book)

Frank Vandenbroucke
E-book
ISBN 978-94-6310-758-7
10 franke vragen aan Frank (e-book) Frank Vandenbroucke
E-book
ISBN 978-94-6310-758-7
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 22 apr. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

 In oktober 2020 keerde Frank Vandenbroucke onverwacht terug naar de politiek om vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid te worden, tot verrassing van velen. Zijn eerste termijn zit er bijna op, maar hij vindt dat het werk niet af is. Gezondheidszorg is en blijft zijn grote liefde.

Vandenbroucke loodste vriend en vijand door de covidcrisis, maar hoe heeft hij die zelf beleefd en welke lessen heeft hij eruit getrokken? Mark Coenen ging daarover met hem in gesprek en legde hem nog een reeks andere vragen voor. Franke vragen over het verleden, het heden maar vooral de toekomst van onze gezondheidszorg.

Zullen we moeten leven met een groeiend tekort aan huisartsen? Maken we ons wel genoeg zorgen over het zorgpersoneel? Wat moeten we doen voor onze geestelijke gezondheid? Zullen we steeds meer supplementen betalen bij artsen en tandartsen? Wat moeten we denken van een half miljoen langdurig zieken die niet meer aan het werk zijn? Staan we machteloos wanneer medicijnen van de markt verdwijnen?

Franke vragen, weloverwogen antwoorden. Die vind je in dit boek: openhartig, zelfkritisch, zoekend, maar altijd met het oog op echte oplossingen.

Over de auteur

Over de auteur


Mark Coenen is columnist bij De Morgen en schrijft boeken. Daarvoor werkte hij bij de openbare omroep, onder meer als nethoofd van Studio Brussel, Donna en Canvas.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Frank Vandenbroucke
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-758-7
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's176
Publicatiedatum22 apr. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling