Allemaal autcasts (e-book) Magali De Reu
E-book
ISBN 978-94-6337-446-0
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 21 jun. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Magali De Reu kreeg op jonge leeftijd de diagnoses autismespectrumstoornis en ADHD, waardoor ze werd overspoeld met labels die suggereerden dat ze zonder begeleiding nooit een normaal leven zou kunnen leiden. Maar Magali besloot om haar zwaktes en beperkingen om te vormen tot kansen en opportuniteiten. In haar eerdere boek, Aut of the box, deelde ze openhartig haar persoonlijke ervaringen. Nu gaat ze nog een stap verder met Allemaal autcasts, waarin ze een frisse kijk geeft op autisme en ADHD, en hun verband met trauma.

Geschreven vanuit Magali’s eigen ervaringen laat het boek zich kenmerken door levendige wetenschappelijke inzichten, inspirerende anekdotes en krachtige getuigenissen van anderen. Magali biedt waardevolle hulpmiddelen aan voor mensen met AuDHD en hun omgeving, met als doel een andere benadering en een inclusievere samenleving te bevorderen.

Over de auteur

Over de auteur

Magali De Reu is copywriter, schrijfster, columniste en spreker. Ze heeft autismespectrumstoornis en ADHD. Haar missie is om mensen en bedrijven bewust te maken van neurodiversiteit en zo meer inclusie te bevorderen. Met haar Facebookgroep ‘Autcasts – voor mensen met autisme, ADHD en trauma (TrauDHD)’ en bijbehorende podcast wil Magali de neurodivergente gemeenschap samenbrengen en de maatschappij beter informeren.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Magali De Reu
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-446-0
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's200
Publicatiedatum21 jun. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling