Allemaal Autcasts Magali De Reu
Paperback
ISBN 978-94-6337-337-1
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 23 mrt. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Magali De Reu kreeg op veertienjarige leeftijd te horen dat ze autismespectrumstoornis en ADHD had. Wat later kwam daar ook een angststoornis bij. Magali kreeg vaak een heleboel labels opgeplakt en zou volgens haar diagnose nooit een normaal leven zonder begeleiding kunnen leiden. Tot ze besloot haar zwaktes en limieten om te buigen in kansen en troeven.

Eerder schreef ze Aut of the box, waarin ze een inkijk gaf in hoe ze zich een weg baant door het leven.

In Allemaal Autcasts gaat Magali nog verder en geeft ze haar nieuwe inzichten over autisme en ADHD prijs. Ze laat ook licht schijnen op de impact van trauma, reikt extra handvatten aan voor A(u)DHD’ers en geeft aan hoe onze samenleving meer inclusief kan zijn.

Over de auteur

Over de auteur


Magali De Reu is copywriter, schrijfster, columniste en spreker met autismespectrumstoornis (ASS) en ADHD. Ze heeft er haar missie van gemaakt om mensen en bedrijven te informeren over neurodiversiteit, met het oog op meer inclusie. Met haar online Facebookgroep en bijbehorende podcast Autcasts wil Magali de neurodivergente community samenbrengen en de maatschappij beter informeren over autisme en ADHD.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Magali De Reu
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-337-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum23 mrt. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies