Alle boeken van Geronimo Stilton

Welkom in de wondere wereld van Geronimo Stilton, kinderboeken vol muizenissige avonturen! Van AVI-boeken voor eerste lezertjes vanaf 6 jaar tot spannende boeken voor 12 jaar en ouder: de reeksen van Geronimo Stilton bevatten leesvoer voor alle leeftijden.

Geschreven door Geronimo Stilton zelf heb je de reeks Fantasia (Fantasia I tot en met Fantasia XVI), de Stilton Wereldverhalen (Het zwaard in de steen, De drie musketeers, De reis om de wereld in 80 dagen, enzovoorts) en een hele resem AVI-boekjes (Vier knagers in het Wilde Westen, De keizer wil een schat, Het raadsel van de schat, enzovoorts). Ook de klassieke Geronimo Stilton basisreeks staat op zijn naam en bevat wel bijna honderd boeken, zoals De voetbalkampioen, Alleen losers spelen vals!, Halloween, lach of ik schiet en nog zoveel meer. En dan is er ook nog de gloednieuwe Geronimo Stilton 2.0-reeks, met de titels Niets is wat het lijkt 2.01, Wie scoort er op het skateboard 2.02 en Ben ik een influencer?! 2.03. Daarbovenop nog de reeksen Reis door de tijd, Doen voor groen, kortom: te veel om op te noemen.

Stilton Basisserie

Stilton Fantasia

Stilton Klassiekers

Reis door de tijd

AVI-boeken

Thea Stilton

En dat is niet alles: ook zijn zus, Thea Stilton, heeft heel wat boeken op haar naam staan! Zo heb je de reeks over de Thea Sisters (Schatgraven op de Bahama’s, Detectivebureau Hart voor de zaak, Het mysterie van de magische stenen, enzovoorts), maar ook andere reeksen van haar hand, zoals de reeks Prinsessen van Fantasia (Elin - Prinsessen van de Dageraad, Nemis - Prinsessen van de Dageraad en Sybil - Prinsessen van de Dageraad)en de serie Leven op Topford (Een prinsheerlijk feest, Wie verstopt zich op Topford?, De voetbalsisters, enzovoorts).

De Thea Sisters

Het leven op Topford

AVI-boeken

Er is keuze te over bij deze leuke, fantasievolle verhalen op kindermaat. Bovendien betekent Geronimo Stilton niet alleen maar lezen: er zijn ook spelletjes, stripverhalen, geurpagina’s en nog zoveel meer zaken die je kunt ontdekken door deze kinderreeksen helemaal te verslinden. Alle boeken zijn geschikt om alleen te lezen, samen te lezen of voor te lezen en zijn daarnaast ook prachtig geïllustreerd.

 Ken je Geronimo Stilton en zijn familie nog niet? Geronimo Stilton is een schrijversmuis en uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland, De Wakkere Muis. En hij is eigenlijk een bange, maar zachtaardige muis, die eigenlijk veel liever gewoon rustig zijn leven zou leiden. Toch wordt hij telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. Jongere zus Thea Stilton werkt ook bij de uitgeverij als journalist en fotografe, terwijl jobhoppende neef Klem voor de grappen zorgt in de familie. En Benjamin? Die is het favoriete neefje van Geronimo!


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling