Bekentenissen van een meestersmokkelaar (e-book)

Paul Meyer, Wim Van den Eynde
E-book
ISBN 978-94-6131-778-0
Bekentenissen van een meestersmokkelaar (e-book) Paul Meyer, Wim Van den Eynde
E-book
ISBN 978-94-6131-778-0
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 4 okt. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Paulus Meyer was het kopstuk van ‘de bende van 700 miljoen’, een legendarische groep drugssmokkelaars die de onderwereld van de Lage Landen een tiental jaar regeerde, tot ze in 2007 werd opgerold. De bijnaam komt van het geschatte bedrag dat de bende heeft buitgemaakt. Meyer heeft er een jarenlange gevangenisstraf op zitten. Acht maanden zat hij vast in Bangkok Hilton, een van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. Nu is hij weer vrij en blikt zonder taboes terug op zijn criminele carrière. ‘Ja, ik was fout,’ zegt hij, ‘maar ik heb the time of my life gehad.’

In Bekentenissen van een meestersmokkelaar neemt Meyer ons mee naar de fascinerende wereld van de internationale illegale handel, met de Georgische georganiseerde misdaad op het Antwerpse Falconplein, Oost-Europese drugsbaronnen, de Britse maffia in Marbella en Marokkaans-Nederlandse drugskartels, én naar het paradijseiland Koh Samui in de Golf van Thailand, waar hij nog steeds een luxeresort bezit dat hij uit de handen van het gerecht heeft weten te houden.

‘Ik ben groot geworden zonder ooit geweld gebruikt te hebben’, zegt Meyer. Zijn briljante geest, zijn onmiskenbare charmes en zijn ondernemingszin zijn zijn troeven. Zijn levensverhaal leest als een schelmenroman.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Paul Meyer, Wim Van den Eynde
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-778-0
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum4 okt. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling