De toekomst is terug (e-book) Fons Van Dyck
E-book
ISBN 978-94-6337-856-7
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 19 jan. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Is de wereld de weg kwijt door de onstuitbare en steeds snellere opvolging van crisissen? Kunnen we het tij nog keren? En waar stevenen we anders op af? In De toekomst is terug geeft Fons Van Dyck zijn eigenzinnige maar grondig onderbouwde kijk op de wereld van gisteren, vandaag en morgen. Volgens de auteur staan we voor een mentale winter. Hoe die winter zal aanvoelen, bepalen we in ruime mate zelf.

In dit boek maakt u kennis met vier krachten die de toekomst altijd al hebben bepaald en dat zullen blijven doen: verkennen, verbinden, veroveren en verdedigen. Deze krachten zullen steeds meer met elkaar botsen in een strijd om maatschappelijke dominantie.

Dit grensverleggende boek van Fons Van Dyck bevat hoopvolle antwoorden en concrete handvatten, en nodigt u als lezer uit om actief mee te bouwen aan een betere toekomst.

Over de auteur

Over de auteur


Fons Van Dyck is doctor in de media- en communicatiestudies en politicoloog, en al vele jaren een gerespecteerde stem in de wereld van ondernemingen, politiek, middenveld en media. Hij staat aan het hoofd van de strategische denktank Think BBDO in Brussel, doceert over merken aan de Vrije Universiteit Brussel en was vele jaren columnist voor De Standaard.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Fons Van Dyck
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-856-7
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's288
Publicatiedatum19 jan. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling