De toekomst is terug Fons Van Dyck
Hardcover
ISBN 978-94-6337-744-7
€ 34,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 30 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

In De toekomst is terug geeft Fons Van Dyck ons zijn kijk op de wereld vandaag en wat de wereld van morgen inhoudt. In die wereld lijken crisissen steeds meer met elkaar verbonden en elkaar op te volgen. Alles wat ooit zeker was, lijkt voortaan heel onvoorspelbaar. Wordt het morgen nog wel beter? Volgens Fons Van Dyck staan we op een kruispunt. De zomer ligt achter ons, de herfst komt eraan, en we stevenen af op een mentale winter. Hoe die winter er zal uitzien, bepalen we zelf. Er zijn meerdere toekomsten mogelijk.

In dit boek legt Fons Van Dyck uit hoe we een nieuw tijdperk inglijden dat tegelijk herinneringen oproept aan de jaren twintig en zeventig van de vorige eeuw. Hij beschrijft de vier krachten die toen al de toekomst bepaalden en die dat vandaag nog steeds en opnieuw doen: verkennen, verbinden, veroveren en verdedigen. Het is zijn overtuiging dat die vier krachten de komende jaren steeds meer met elkaar in botsing zullen komen in een strijd om persoonlijke en maatschappelijke dominantie.

Dit boek bevat hoopvolle antwoorden voor wie greep wil krijgen op onze eigen toekomst. Fons Van Dyck nodigt de lezer uit om een actieve rol op te nemen en mee aan de gewenste toekomst te bouwen.

Over de auteur

Over de auteur

Fons Van Dyck is doctor in de media en communicatiestudies. Hij doceert over strategieën voor merken aan de Vrije Universiteit Brussel Solvay Business School en staat aan het hoofd van Think BBDO, onderdeel van de wereldwijde communicatiegroep BBDO. Eerder verschenen zijn boeken Het merk mens: consumenten grijpen de macht (2008), De kracht van wit (2009), Reclame: dood of levend (2013) en De onsterfelijke onderneming (2019).

Details

Extra informatie

Auteur(s)Fons Van Dyck
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-744-7
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's250
Geplande publicatiedatum30 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies