Welkom in de wondere wereld van Geronimo Stilton, kinderboeken vol muizenissige avonturen! Van AVI-boeken voor eerste lezertjes vanaf 6 jaar tot spannende boeken voor 12 jaar en ouder: de reeksen van Geronimo Stilton bevatten leesvoer voor alle leeftijden.

De basisreeks is geschreven door Geronimo Stilton zelf! En aan inspiratie heeft hij niet te kort, want op Muizeneiland gebeuren er de eigenaardigste dingen. En Geronimo en zijn familie geraken vaak ongewild verzeild in de meest zotte situaties. En hoewel hij altijd zegt geen supermuis te zijn, is Geronimo Stilton misschien wel de moedigste muis van heel Muizeneiland! Dat zorgt voor spannende verhalen die je stuk voor stuk wil lezen! Het zijn er heel wat: perfect om een verzameling aan te leggen. Verzamel je ze allemaal en zet je ze met de ruggen tegen elkaar? Dan kan er wel eens een verrassende tekening ontstaan!

Vanwege de kleurrijke typografie, de grappige illustraties en bijzondere verhalen, zijn de boeken van Geronimo Stilton ongekend populair bij kinderen. Ook zijn de boeken een zeer geliefd onderwerp voor spreekbeurten en verslagen op school. En daar is deze bescheiden muis maar wat trots op!

Ken je Geronimo Stilton en zijn familie nog niet? Geronimo Stilton werd geboren in Rokford (Muizeneiland) en studeerde af in de Geschiedenis van de Rattentaal en de Filosofie van de Snorhaar. Hij is een schrijversmuis en uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland, De Wakkere Muis. De boeken die hij geschreven heeft zijn in heel veel verschillende talen uitgegeven en hij heeft er inmiddels al heel wat prijzen mee in de wacht weten te slepen! Hij is vooral ook een bange, maar zachtaardige muis, die eigenlijk veel liever gewoon rustig zijn leven zou leiden. Toch wordt hij telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. Jongere zus Thea Stilton werkt ook bij de uitgeverij als journalist en fotografe, terwijl jobhoppende neef Klem voor de grappen zorgt in de familie. En Benjamin? Dat is het favoriete neefje van Geronimo!


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling