De Fantasia-reeks is één van de vele reeksen uit de wereld van de muis Geronimo Stilton, en vast en zeker de meest magische van ze allemaal. De boeken van Fantasia zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 9 jaar met een voorliefde voor alles wat magisch en fantasievol is en voor zij die zin hebben voor avontuur.

In deze kinderboeken maak je de prachtigste reizen doorheen het wondermooie en fantastische Fantasia! Eenmaal daar vlieg je op de rug van een regenboogdraak en ontmoet je zeemeerminnen, aardmannetjes, heksen en feeën, maar ook gevaarlijke reuzen, trollen en weerwolven. Boeken voor kinderen die blijven nazinderen en met gemak in één ruk worden uitgelezen! Deze leggen kinderen niet meer neer tot ze helemaal verslonden zijn.

En lezen is niet het enige wat deze kinderreeks te bieden heeft: de boeken bevatten ook kras- en ruikpagina's, van rozengeur tot zweetvoeten. Durf jij het aan om aan de stinkvoeten van een trol te ruiken? Ook andere magische trucjes, zoals glow in the dark-pagina's, illustraties die alleen tevoorschijn komen als je je hand erop legt en zelfs 3D-illustraties zijn aanwezig in de kinderboeken. Ze staan bovendien vol met extra informatie en daarnaast vind je ook nog eens heel wat spelletjes. Tot slot horen er soms zelfs cadeautjes bij!

Duik dus zeker in de Fantasia-reeks. Start met de allereerste Fantasia, lees dan Fantasia II, Speurtocht naar het Geluk en Fantasia III, ga verder met Fantasia IV - Het drakenei en Fantasia V en ga zo maar door tot je bij het laatste deel Fantasia XVI - De Bewakers van Fantasia belandt!

Ken je Geronimo Stilton en zijn familie nog niet? Geronimo Stilton is een schrijversmuis en uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland, De Wakkere Muis. En hij is eigenlijk een bange, maar zachtaardige muis, die eigenlijk veel liever gewoon rustig zijn leven zou leiden. Toch wordt hij telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. Jongere zus Thea Stilton werkt ook bij de uitgeverij als journalist en fotografe, terwijl jobhoppende neef Klem voor de grappen zorgt in de familie. En Benjamin? Die is het favoriete neefje van Geronimo!


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies