Je werk of je leven?! (e-book)

Stijn Baert, Ann De Bisschop
E-book
ISBN 978-94-6337-840-6
Je werk of je leven?! (e-book) Stijn Baert, Ann De Bisschop
E-book
ISBN 978-94-6337-840-6
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 20 okt. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Je hebt je droomjob te pakken, maar toch wringt er iets: je baas is niet meteen inspirerend en motiverend. Of het is andersom: je job boeit je eigenlijk niet, maar je collega’s maken het wel de moeite waard om je uren te komen kloppen.

Wat doe je als je niet (meer) met de volle goesting gaat werken? Blijf je in je vertrouwde omgeving? Of zoek je beter andere oorden op? De dilemma’s zijn groot en de neiging om alles bij het oude te laten is dikwijls sterk. Toch is het een goed idee om aan je werkgeluk te werken.

Welzijnsexpert Ann De Bisschop legt uit hoe het nieuwe werken productief én aangenaam kan worden. Tijdens de coronacrisis hebben we vastgeroeste gewoontes overboord gegooid, maar onze nieuwe gewoontes zijn daarom niet altijd beter. We moeten het evenwicht vinden tussen resultaten behalen, verbinden met collega’s én tot rust komen buiten de werkuren.

Lukt het echt niet meer om te aarden bij het bedrijf waar je werkt? Geeft je job je niet de voldoening die je zoekt? Of zorgt je baas ervoor dat je met tegenzin naar het werk sloft? Dan geeft professor arbeidseconomie Stijn Baert aanwijzingen om het over een andere boeg te gooien en te ontsnappen uit je gouden kooi.

Leef niet om te werken. Werk ook niet om te leven. Beschouw werk in de eerste plaats als een belangrijk deel van je leven. Dit boek toont je hoe.

Over de auteurs

Over de auteurs

Stijn Baert is burgerlijk ingenieur en economist. Hij werkt als voltijds professor in de arbeidseconomie aan de UGent. Hij behoort zowel qua internationale wetenschappelijke impact als qua invloed op het maatschappelijke debat tot de strafste economen in België.


Ann De Bisschop bekleedde jarenlang topfuncties bij DPG Media en is nu welzijnsexpert. Ze geeft lezingen over welzijn op het werk en begeleidt bedrijven om een duurzaam welzijnsbeleid uit te stippelen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann De Bisschop, Stijn Baert
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-840-6
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's264
Publicatiedatum20 okt. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling