Je werk of je leven?!

Ann De Bisschop, Stijn Baert
Paperback
ISBN 978-94-6337-698-3
Je werk of je leven?! Ann De Bisschop, Stijn Baert
Paperback
ISBN 978-94-6337-698-3
€ 27,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 17 okt. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Je heb je droomjob te pakken, maar toch wringt er iets: je baas blijkt een nachtmerrie. Of het is andersom: je job boeit je eigenlijk niet, maar je collega’s maken het wel de moeite waard om je uren te komen kloppen.

Wat doe je als je niet meer met volle goesting gaat werken? Blijf je binnen je vertrouwde omgeving? Of zoek je beter andere oorden op? De dilemma’s zijn groot, de neiging om alles bij het oude te laten is dikwijls sterk.

Toch is het een goed idee om aan je werkgeluk te werken. Welzijnscoach Ann De Bisschop legt uit hoe het nieuwe werken productief én aangenaam kan worden. Tijdens de coronacrisis hebben we vastgeroeste gewoontes overboord gegooid, maar onze nieuwe gewoontes zijn niet altijd beter. We moeten een nieuw evenwicht vinden tussen resultaten halen, verbinden met collega’s én tot rust komen buiten de werkuren.

Lukt het echt niet meer om te aarden bij het bedrijf waar je werkt? Geeft je job je niet de voldoening die je zoekt? Of zorgt je baas ervoor dat je met tegenzin naar het werk sloft? Dan geeft arbeidseconoom Stijn Baert aanwijzingen om het over een andere boeg te gooien en te ontsnappen uit je gouden kooi.

Leef niet om te werken. Werk ook niet om te leven. Beschouw werk in de eerste plaats als een belangrijk deel van je leven. Dit boek toont je hoe.

Over de auteurs

Over de auteurs

Arbeidseconoom Stijn Baert (Universiteit Gent) is een bepalende stem in het debat over de arbeidseconomie. Hij is een veelgevraagd opiniemaker en schrijft een wekelijkse column in Het Laatste Nieuws. In januari 2021 zette IDEAS hem op de negende plaats in de wereldwijde rangschikking van economisten met wetenschappelijke impact.


Ann De Bisschop bekleedde jarenlang topfuncties bij DPG Media en is nu welzijnscoach. Ze geeft lezingen over welzijn op het werk en begeleidt bedrijven om een duurzaam welzijnsbeleid uit te stippelen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann De Bisschop, Stijn Baert
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-698-3
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's320
Geplande publicatiedatum17 okt. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies