Kan ik dat nog wel zeggen? (e-book) Taha Riani
E-book
ISBN 978-94-6337-855-0
€ 19,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 24 nov. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Heb je jezelf ooit betrapt op voorzichtigheid in je woorden of angst om godverdomme het ‘verkeerde’ te zeggen wanneer het over inclusie gaat? Je bent niet alleen. Het is een gevoelig onderwerp waar velen mee worstelen. We willen het juiste doen, maar de weg ernaartoe kan onduidelijk zijn.

Maar wat als ik je vertel dat het geheim om inclusie te bevorderen juist ligt in het omarmen van het ongemakkelijke? Ja, je leest het goed! Dit boek gidst je door die gevoelens heen en biedt je de tools om zelfverzekerd over inclusie te praten.

Dit boek is er voor iedereen: van de professional in het veld tot de ouder aan de keukentafel, en van de leerkracht in de klas tot de vriend in het café. Als jij gelooft in een wereld waarin dialoog verandering teweeg kan brengen en je wilt bijdragen aan een inclusieve toekomst, dan is dit jouw kompas.

Over de auteur

Over de auteur

Taha Riani is een gedreven pleitbezorger voor inclusie en gelijkheid. Via zijn strategisch bureau Allyens ondersteunt hij organisaties zoals Unilever, Telenet en bpost om hun inclusiepositie te vinden in de samenleving en geeft hij regelmatig keynotes en trainingen om mensen bewust te maken van de voordelen van inclusie. Het is dan ook geen wonder dat hij op de prestigieuze Forbes 30under30-lijst staat.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Taha Riani
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-855-0
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's200
Publicatiedatum24 nov. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling