Kan ik dat nog wel zeggen? Taha Riani
Paperback
ISBN 978-94-6337-820-8
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Mag ik dat nog wel zeggen? Of kan ik dat wel vragen? Ben jij iemand die zich bewust is van de waarde van inclusie, maar merk je dat je je ongemakkelijk voelt wanneer je hier stappen in wilt zetten? Je bent niet alleen. Veel mensen ervaren deze emotie en weten niet goed hoe ze ermee om moeten gaan.

Maar wat als ik je vertel dat het geheim om inclusie te bevorderen juist ligt in het omarmen van het ongemakkelijke? Ja, je leest het goed! In dit boek leer je hoe je je comfortabel kunt voelen met het ongemakkelijke en ontdek je enkele tips en trucs om inclusie te bevorderen.

Of je nu een professional bent die stappen zet op het gebied van diversiteit en inclusie of simpelweg geïnteresseerd bent in het onderwerp, dit boek biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Over de auteur

Over de auteur

Taha Riani is een inclusievoorvechter die zich inzet voor gelijke kansen voor iedereen. Via zijn strategisch bureau Allyens ondersteunt hij toonaangevende organisaties om hun inclusiepositie te vinden in de samenleving en geeft hij regelmatig keynotes en workshops om mensen bewust te maken van de voordelen van inclusie. Het is dan ook geen wonder dat hij op de prestigieuze Forbes 30under30-lijst staat

Details

Extra informatie

Auteur(s)Taha Riani
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-820-8
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum15 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies