Lekker simpel Manon Van Aerschot
Hardcover
ISBN 978-94-6310-615-3
€ 27,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 31 mrt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Wist je dat het gemiddeld zo’n 30 minuten duurt vooraleer de afhaalmaaltijd bij je thuis belandt? Maar dat je in diezelfde tijd ook perfect een zelfgemaakte maaltijd op tafel kunt zetten? Het leven lijkt steeds drukker te worden en kant-en-klaarmaaltijden en take-away waren nog nooit zo populair. Met dit boek wil foodie Manon Van Aerschot tonen dat het ook anders kan. Ze deelt haar favoriete snelle en makkelijke gerechten voor elke dag. Omdat koken ook echt een moment van zelfzorg kan zijn, maar vooral omdat samen genieten van een vers bereide maaltijd echt bijzonder is.

Verwacht geen te exotische of speciale producten. Je vindt alles in je vertrouwde supermarkt. Verder geen lange bereidingstijden of bergen afwas. Less is more, zonder in te boeten aan versheid en smaak. Manon pimpt je klassieke ‘ballekes’ in tomatensaus maar deelt ook vegetarische en wereldse recepten die onze dagelijkse eetgewoonten hebben veranderd.

Over de auteur

Over de auteur

Manon Van Aerschot werkt al 12 jaar als freelance culinair journalist en foodstylist. Ze ontwikkelt recepten voor o.a. Libelle en Libelle Lekker, heeft een eigen actualiteitsrubriek en maakt deel uit van het Njam!-foodies team. Ze werkte jaren achter de schermen samen met bekende chefs en tv-gezichten. Via social media deelt Manon haar persoonlijke culinaire avontuur. Lekker simpel is haar derde kookboek.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Manon Van Aerschot
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-615-3
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Geplande publicatiedatum31 mrt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies