LILY: Storm (audiobook) Tom De Cock
Audiobook
ISBN 978-94-6401-990-2
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 12 dec. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het is wereldnieuws, in wat er nog overblijft van de wereld. Lily Rieder-Dubois leeft. Ooit prees ze als beroemde influencer haarproducten en softdrinks aan. Vandaag verkoopt ze alleen nog de boodschap dat het dringend allemaal anders moet.

De vijftienjarige rebel met het ooglapje heeft gezien wat de prijs van luxe is. Mensenbloed, smeltwater van poolkappen, een morsdode natuur. En dan ontdekt Lily dat het ergste nog moet komen. Maar hoe luid ze ook roept, niet iedereen vertrouwt haar. Is zij niet het meisje dat de Muur wil neerhalen? Zijn haar volgers geen terroristen? Overdrijft ze niet een beetje?

Met heldenmoed, humor en een bonte verzameling medestanders vecht Lily zich een weg uit het moeras van leugens. Want de Storm is op komst, en iemand moet de wereld redden…

In dit tweede deel uit de enthousiast onthaalde Lily-saga neemt Tom De Cock je opnieuw mee naar het universum van het tienermeisje dat de wereld de ogen opende, in een toekomst die akelig dichtbij lijkt. Voor lezers van elf en veel ouder.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tom De Cock
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-990-2
Cover typeAudiobook
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum12 dec. 2022

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling