LILY: Storm (e-book) Tom De Cock
E-book
ISBN 978-94-6401-564-5
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 17 aug. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het is wereldnieuws. In wat er overblijft van de wereld, toch. Lily Rieder-Dubois leeft. De wereldvermaarde influencer die ooit haarproducten en softdrinks verkocht. Vandaag verkoopt ze alleen nog de belofte dat het anders kan.

Lily’s boodschap is duidelijk: alle luxe van de Nieuwe Unie is betaald met mensenbloed, gesmolten poolkappen en duizenden uitgestorven diersoorten. We hebben geen toekomst als we zo blijven doorgaan. Zijn haar woorden leugens? Is dit haar zoveelste promostunt? Is het waar dat ze de Muur wil neerhalen? Dat haar volgelingen terroristen zijn die virussen verspreiden? Dat ze het water door de straten wil zien klotsen, dat ze over lava kan lopen, dat er onder haar ooglapje een buitenaards wezen zit? Kan de Eerste Minister haar ‘giftige tong’ op tijd het zwijgen opleggen? Of klopt het gerucht dat ze gelijk heeft? Dat een veel grotere dreiging het voortbestaan van de Unie – van ons allemaal – in gevaar brengt? Dat we slapend op de afgrond afrennen? Dat alleen zij ons kan helpen?

Wie mag je nog geloven? En wie zal ons beschermen als de Storm komt?

In dit tweede deel uit de enthousiast onthaalde Lily-saga neemt Tom De Cock je opnieuw mee naar de wondere wereld van het tienermeisje dat de wereld de ogen opende, in een toekomst die akelig dichtbij lijkt. Voor lezers van elf en veel ouder.

Over de auteur

Over de auteur


Tom De Cock is constant verbaasd, en geïnteresseerd in letterlijk alles. De voorbije jaren werkte hij achter de schermen aan de meest uiteenlopende programma’s, en in 2009 stond hij mee aan de wieg van MNM. In 2020 nam hij daar afscheid om zich te richten op boeken, televisie en podcasts. Sinds september 2021 presenteert hij elke weekavond Club De Cock op Q-music.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tom De Cock
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-564-5
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's384
Publicatiedatum17 aug. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling