Narcisme (ont)snappen (audiobook) Gina Peeters
Audiobook
ISBN 978-94-6310-605-4
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 13 dec. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Dit boek gaat over toxische relaties en narcisme en hoe je ze kan herkennen. Meer nog, hoe je ze kan begrijpen, hoe je ermee om kan gaan en hoe je eraan kan ontsnappen. Want iedereen komt in zijn of haar leven weleens in aanraking met een narcist: of het nu je partner, je collega, je baas of een familielid is.

Nadat Gina Peeters in een tv-programma getuigde over haar ervaring met een toxische relatie en narcisme werd ze overstelpt met reacties. Mensen wilden hun verhaal doen of vroegen om hulp. In dit boek bundelt Gina alle inzichten over narcisme en toxische relaties die ze de voorbije jaren als narcismecoach en ervaringsdeskundige heeft verzameld. Wetenschappelijke inzichten over narcisme worden geïllustreerd met verschillende getuigenissen van mensen die zelf in een toxische relatie zaten. Op die manier helpt dit boek jou te snappen wat narcisme inhoudt, zodat jij eraan kan ontsnappen.

Over de auteur

Over de auteur

Na een boeiende carrière in de mediawereld richtte GINA PEETERS zich op een mensgerichte job, en werd ze naast narcismecoach ook cognitieve gedragscoach, talenten jobcoach, hartcoherentiecoach, burn-outbegeleider en keynote- en publieke spreker. Vanuit haar expertise begeleidt ze individuen, medewerkers, teams en leidinggevenden.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Gina Peeters
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-605-4
Cover typeAudiobook
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Publicatiedatum13 dec. 2023

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling