Narcisme (ont)snappen (e-book) Gina Peeters
E-book
ISBN 978-94-6337-835-2
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 26 okt. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Dit boek gaat over toxische relaties en narcisme en hoe je deze kan herkennen. Meer nog, hoe je ze kan begrijpen, hoe je ermee om kan gaan en hoe je eraan kan ontsnappen. Want iedereen komt in zijn of haar leven weleens in aanraking met een narcist: of het nu je partner, je collega, je baas of een familielid is.

Nadat Gina Peeters in een tv-programma had getuigd over haar ervaring met een toxische relatie en narcisme werd ze overstelpt met reacties. Mensen wilden hun verhaal doen of vroegen om hulp.

In Narcisme en toxische relaties (ont)snappen bundelt Gina alle inzichten over narcisme en toxische relaties die ze de voorbije jaren als narcismecoach en ervaringsdeskundige heeft verzameld. Wetenschappelijke inzichten over narcisme worden geïllustreerd met verschillende getuigenissen van mannen en vrouwen die zelf in een toxische relatie zaten. Op die manier helpt dit boek jou te snappen wat narcisme inhoudt, zodat jij eraan kan ontsnappen.

Over de auteur

Over de auteur

Naast narcismecoach is Gina Peeters ook cognitieve gedragscoach, talent- en jobcoach, hartcoherentiecoach en stress- en burn-outbegeleider. Na een boeiende carriere in de mediawereld richtte Gina zich op een mensgerichte job als coach, trainer, keynote- en publieke spreker. Met haar expertise begeleidt ze individuen, medewerkers, teams en leidinggevenden.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Gina Peeters
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-835-2
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's200
Publicatiedatum26 okt. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling