Uren speel- en puzzelplezier met F.C. De Kampioenen

03-07-2024

Spendeer de zomervakantie met je favoriete voetbalploeg. Onze verzameling puzzels en spelletjes zorgen ervoor dat je je geen seconde verveelt. 

Het pretpark (puzzel) - F.C De Kampioenen

Het pretpark - FCK

Onze favoriete voetbalploeg gaat op daguitstap… naar het pretpark! De trip is een cadeau van Markske, maar grote vreugde heerst niet bij de Kampioenen. Integendeel, ze staan ware doodsangsten uit door de op hol geslagen achtbaan. En Markske? Die is plots nergens meer te bespeuren. Leg snel de 1000 puzzelstukjes op de juiste plaats en ontdek waar Markske zich verschuilt!

Ontdek de puzzel

Het strand (puzzel) - F.C De Kampioenen

Het strand - FCK

Heet, heter, heetst! De Kampioenen gaan op vakantie naar zee en jij mag mee. Puzzel snel alle 1000 stukjes bij elkaar, ontdek wat er nu weer allemaal misloopt en koel af met een dagschotel. Tournée générale!

Ontdek de puzzel

Het café (puzzel) - F.C De Kampioenen

Het café - FCK

 

Het is weer plezant in het clubcafé van de populairste voetbalploeg van ’t land! Er loopt een heleboel mis, de Kampioenen maken er een bende van. Met deze puzzel kan jij volop meegenieten van de gezellige chaos in het café. En om het met de woorden van Balthasar Boma te zeggen: tournée générale!

Ontdek de puzzel

Brocantiek F. Costermans (puzzel) - F.C De Kampioenen

Brocantiek F. Costermans - FCK

Dat babysitten niet zo eenvoudig is als het lijkt, daar weet Markske alles van… Hij verliest Paulientje per ongeluk uit het oog in de antiekwinkel van Fernand en dat resulteert in rommel. Nog meer rommel dan voorheen. Ontdek snel hoe het interieur van Brocantiek F. Costermans eruit ziet na de doortocht van vader en dochter Vertongen door de 1000 stukjes bij elkaar te puzzelen.

Ontdek de puzzel

Voetbal (puzzel) - F.C De Kampioenen

Voetbal - FCK

Een puzzel van F.C. De Kampioenen? Dat is urenlang plezier! Of miserie? Als eeuwige fan van de plezantste voetbalclub van het land is dit in ieder geval de perfecte puzzel voor jou. Ga de uitdaging aan, puzzel de 1000 stukjes bij elkaar en ontdek wat er gaande is op het voetbalveld!

Ontdek de puzzel

Gezelschapsspel (spel) - F.C De Kampioenen

Gezelschapsspel - FCK

Het is aan jou DDT’s sabotage te omzeilen en alle spelers tijdig op het veld te krijgen. Dat doe je door je tegenspelers te verbazen met je kennis van F.C. De Kampioenen of door te gekke doe-opdrachten tot een goed einde te brengen. Versla jij DDT en leid je de Kampioenen naar de zege in dit baldadige spel? Dagschotel voor de winnaar!

Ontdek het spel

Escape room (spel) - F.C De Kampioenen

Escape room- FCK

 

Een razend spannende escape room met Markske, Bieke, Pascale, Boma, Maurice, Doortje, Pol, Fernand, Xavier en Carmen. Dit meermaals speelbare spel van F.C. De Kampioenen zorgt elke keer opnieuw voor een heel ander avontuur, altijd meeslepend en tegelijkertijd gezellig. Dus ontsnap, kraak die code en kroon jezelf tot kampioen!

Ontdek het spel

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling