Nieuws

Ontdek de magische wereld van de Ketnet doeboeken! Boordevol plezierige en leerzame activiteiten die ervoor zorgen dat elk moment een avontuur wordt. Van uitdagende puzzels en tips tot spannende spelletjes en leuke moppen, er is voor iedereen iets te vinden. Met de Ketnet doeboeken zijn eindeloze uren vol vermaak en weetjes gegarandeerd.

Lees meer

Spendeer de zomervakantie met je favoriete voetbalploeg. Onze verzameling puzzels en spelletjes zorgen ervoor dat je je geen seconde verveelt. 

Lees meer

De verkiezing voor de beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2023, georganiseerd door Vriendin magazine, is van start gegaan. Pelckmans is verheugd met twee nominaties op de longlist.

Lees meer

Terwijl de vlam van de Olympische Spelen opnieuw wordt aangestoken en de spanning toeneemt, is het de perfecte tijd om dieper in de fascinerende wereld van sport te duiken. Ontdek de inspirerende verhalen van onze favoriete personages die zich wagen aan het kampioenschap. Laat je sportieve ziel los en ontdek onze zes leestips.

Lees meer

Stad Kortrijk stelt dichter en woordkunstenaar Myriem El-Kaddouri aan als nieuwe Letterzetter (stadsdichter) van Kortrijk. Ze volgt Astrid Haerens op, die deze taak in juni 2024 succesvol afrondt, en blijft zelf Letterzetter tot juli 2026. Myriem ElKaddouri is Kortrijkzaan en werkt hier ook. Als Letterzetter wordt ze mentor van een collectief van talentrijke kunstenaars en curator van het jaarlijkse woordkunstenfestival Memento.

Lees meer

De zomervakantie: bijna twee maanden luilekkeren, vakantie vieren, met vrienden afspreken, van de zon genieten en … ja, hoe vul je al die dagen zoal? Enter Het Geniale Ketnet Zomerboek en al onze andere zomerse boekentips voor kinderen!

 

Lees meer

De zomer staat voor de deur en dat betekent lange dagen vol rust, ontspanning en natuurlijk … lezen! Speciaal voor de Young Adult-lezers stellen we een lijst samen met de beste boeken om deze zomer mee door te komen. Van spannende avonturen tot romantische taferelen en diepgaande karakters, deze verhalen zijn echte pageturners en slepen je mee naar een andere wereld.

Lees meer

Vakantie is dé tijd om te ontspannen, te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, en je onder te dompelen in een goed boek. Terwijl romans je kunnen meenemen naar fantasiewerelden en avonturen, biedt non-fictie een andere vorm van verrijking. Het kan je horizon verbreden, je inspireren met waargebeurde verhalen en je kennis verdiepen op een breed scala aan onderwerpen. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, wetenschap, biografieën of zelfontwikkeling, er is een schat aan non-fictie boeken die perfect zijn om mee te nemen op je reis.

Lees meer

Met het Europees Kampioenschap voetbal om de hoek, is het tijd om jezelf klaar te stomen voor een voetbalfestijn, zowel op het veld als tussen de pagina's van een goed boek. Terwijl de teams hun voetbalschoenen poetsen en strategieën bedenken om de tegenstanders te verslaan, kun jij je eigen avontuur starten door de wondere wereld van voetbalverhalen.

Lees meer

In juni vieren we Pride-maand, een tijd vol regenboogkleuren en liefde! Het is dé maand om diversiteit te omarmen en de LGBTQIA+-gemeenschap in het zonnetje te zetten. Wat is er nu leuker dan dat te doen met boeken? Verhalen nemen ons mee op avontuur, laten ons lachen, dromen en leren. En vooral, ze laten ons zien dat je mag stralen zoals je bent.

Lees meer

1-10 of 105


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling