Nieuws

Het is bijna Kerstmis. Wil jij je kerstinkopen nu al doen? Goed nieuws! Wij selecteerden tien boeken om cadeau te doen. 

Lees meer

De feestdagen zijn gemaakt om op de zetel te genieten van een goed boek. En om de gezelligheid naar een hoger niveau te tillen, stellen wij boeken voor die honderd procent passen bij de kerstperiode.

Lees meer

Op zoek naar inspiratie voor onder de kerstboom of op de (feest)tafel? Dan helpen wij je graag op weg met onze inspirerende culinaire titels en recepten.

Lees meer

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek, een initiatief van Iedereen Leest, zetten we het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Het thema dit jaar is 'Word jij mijn voorleesbuddy?'. 

Lees meer

Binnenkort start de Sint weer aan zijn reis naar België. Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke boeken en spelletjes die in de zak van Sinterklaas passen? Lees dan snel verder!

Lees meer

De organisatie, boekhandelaars en uitgevers blikken tevreden terug op de derde editie van Boektopia. Het geslaagde openingsweekend was een voorbode op een succesvolle editie. In totaal bezochten 47.000 bezoekers Boektopia en werden er 105.000 boeken verkocht.

Lees meer

Tijdens het weekend van 28 oktober was het Limburgse illustratorenduo Jacques & Lise eregast in Italië op het Gianni Rodari Festival Di Letteratura Per Ragazzi.

Lees meer

Het is bijna Halloween. Ben jij op zoek naar de leukste griezelboeken voor kinderen? Wij tippen vier super spannende Halloween boeken voor op je leeslijstje.

Lees meer

De herfstvakantie komt eraan: het ideale moment om met het hele gezin gezelschapspellen te spelen! Ontdek onze drie tips in onze blog.

Lees meer

Op 10 september jl. is de longlist voor de MAX Bronzen Vleermuis 2023 gepubliceerd. Het juryteam 2023 heeft inmiddels de tweede stap gezet; het bepalen van de shortlist van genomineerde beste debuutthrillers. Onder andere 'De engelenmoord' en ‘Gebroken stemmen’ zijn genomineerd!

Lees meer

1-10 of 76


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies