Duik in een wereld vol activiteiten met Ketnet

04-07-2024

Ontdek de magische wereld van de Ketnet doeboeken! Boordevol plezierige en leerzame activiteiten die ervoor zorgen dat elk moment een avontuur wordt. Van uitdagende puzzels en tips tot spannende spelletjes en leuke moppen, er is voor iedereen iets te vinden. Met de Ketnet doeboeken zijn eindeloze uren vol vermaak en weetjes gegarandeerd.

Het Geniale Ketnet Zomerboek - Ketnet

Het Geniale Ketnet Zomerboek

De zomervakantie: bijna twee maanden luilekkeren, vakantie vieren, met vrienden afspreken, van de zon genieten en… ja, hoe vul je al die dagen zoal? Enter Het Geniale Ketnet Zomerboek! De Ketnet-wrappers nemen je mee op sleeptouw en zorgen ervoor dat je je deze zomer geen seconde verveelt. Een creatief momentje met Gloria, je beste voetbalmoves oefenen met Thomas, een dagboek bijhouden met Sarah, een dagje Brussel met Héritier of Antwerpen verkennen met Nona en je eigen improvisatietoneel opzetten met tips van Nidal. Tussendoor zijn er spelletjes, weetjes van Karrewiet én kan je ook nog op een heleboel duurzame tips van Planeet K rekenen!

Ontdek het boek

Het Ketnet Raadselboek - Ketnet

Het Ketnet Raadselboek

Niets zo amusant om een saaie dag op te leuken als raadsels afvuren op je familie en vrienden! Leer de grappigste raadsels van de Peeties en test je kennissen. Hilariteit en hersenwerk verzekerd!

Ontdek het boek

Het Ketnet Escapeboek - Ketnet

Het Ketnet Escapeboek

De Ketnet-wrappers staan voor een moeilijke opdracht: alleen met jouw hulp kunnen ze ontsnappen uit de vreemde situaties waarin ze zijn beland. Een griezelige zombie-achtervolging, een verre reis naar de ruimte, een eenzame avond in het museum… Durf jij de uitdaging aan? Kraak de codes en word escapemeester in deze 10 spannende escape games!

Ontdek het boek

Het Ketnet Moppenboek - Ketnet

Het Ketnet Moppenboek

Nood aan ontspanning? Buikspieren trainen door te schaterlachen? Feestjes opleuken met de ene grap na de andere? Eén ding is zeker: met deze bundeling mopjes word jij de beste moppentapper van je school of vriendenkring!

Ontdek het boek

Het Ketnet Vriendenboek - Ketnet

Het Ketnet Vriendenboek

Wat zouden je vrienden kiezen: 1 minuut lang in een bad vol spinnen zitten of 1 uur lang gekieteld worden aan hun voeten? Welke gekke talenten hebben ze? Naar waar gaan ze op droomreis en wat willen ze later worden?

Laat ze allemaal dit vriendenboek invullen en ontdek het antwoord op deze en nog veel meer andere essentiële vragen. Bovendien leer je je favoriete Ketnet-wrappers nog beter kennen, want ook zij lieten een boodschap voor je achter!

Ontdek het boek

Het Ketnet Zoekboek - Ketnet

Het Ketnet Zoekboek

Superstoere zoekplaten en leuke spelletjes, voor urenlang plezier! Kun jij alle Peeties opsporen?

Extra uitdaging nodig? Trommel enkele speurneuzen op en maak er een wedstrijdje van: probeer om het snelst de opdrachten af te werken!

Ontdek het boek

Het Ketnet Doeboek - Ketnet

Het Ketnet Doeboek

Ga creatief aan de slag met knutselopdrachten, ontdek leuke spelletjes voor binnen of buiten, test je kookkunsten uit en nog veel meer! Handig om mee te nemen onderweg, én met tips van de Ketnet-wrappers voor een extra dosis fun!

Ontdek het boek

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling