Ontdek de gezelligste kerstboeken voor jong en oud!

23-11-2023

De feestdagen zijn gemaakt om op de zetel te genieten van een goed boek. En om de gezelligheid naar een hoger niveau te tillen, stellen wij boeken voor die honderd procent passen bij de kerstperiode.

Een tweede kans voor kerst - Robin Hart

Een tweede kans voor kerst

Dit romantische boek heeft alles wat je van een goed kerstboek verwacht:een virale video, twee enemies-to-lovers en een gezonde portie spice tegen de achtergrond van een magische wintermarkt die alles moet veranderen. Waar wacht je nog op? Lezen maar!

Bestel nu

Wat is Kerstmis, mama? - Tom Booth

Wat is Kerstmis, mama?

Het is kerstavond. De kleine eekhoorn heeft een grote vraag. ‘Wat is Kerstmis, mama?’ Zijn moeder vertelt hem dat Kerstmis veel dingen is. Wanneer ze samen door het bos wandelen, ziet de kleine eekhoorn dassen die hun hol versieren met felrode bessen, eenden die elkaar lieve berichtjes sturen op kleurige bladeren en kevers die cadeautjes op hun glimmende ruggen dragen. Elke keer als de kleine eekhoorn aan zijn moeder vraagt of dit dan Kerstmis is, antwoordt ze: ‘Ja, dit hoort er zeker bij.’

Bestel nu

Het kerstmysterie - Théa Stilton

Het kerstmysterie

Het is bijna kerst. Overal ligt sneeuw en de Thea Sisters zijn op bezoek bij de familie van Pam in New York. In deze bruisende Amerikaanse stad gaan de Thea Sisters op zoek naar een mysterieuze schat die iets te maken heeft met een oud familiegeheim.

Bestel nu

De Kerstmisaurus en de lijst met stoute kinderen - Tom Fletcher

De kerstmisaurus

Je kent de Lieve en de Stoute Lijst van de Kerstman wel, toch? Dit jaar bevat de Stoute Lijst nieuwe namen: Ronnie Halvezool, Irry Tandstra, Marvin Janssen en... Willem Tuffer - de jongen die Kerstmis redde ... twee keer zelfs! Maar geen paniek! De Kerstmisaurus heeft een plan om alle kinderen van de Stoute Lijst op de Lieve Lijst te krijgen. Zal dit hem lukken?

Bestel nu

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling