Activiteiten Pelckmans Uitgevers in Nederland

22-04-2022

Pelckmans Uitgevers heeft onlangs haar eigen marketing- en sales structuur in Nederland opgestart. Sinds 1 april organiseren we alle sales en marketingactiviteiten voor Nederland vanuit de kantoren in Woudrichem. Vanaf 1 juli verhuizen we naar ’s Hertogenbosch waar we onderdak vonden in de Gruyterfabriek (www.degruyterfabriek.nl).

Thom Pelckmans: “We zien deze uitbreiding van onze activiteiten in Nederland als een mooie verderzetting van onze business én willen zo onze visibiliteit en aanwezigheid in de Nederlandse boekenmarkt uitbouwen. Een uitdaging waarin we als bedrijf geloven en met vol vertrouwen voor willen gaan.”

Laura Kemmink (laura.kemmink@pelckmans.nl) is verantwoordelijk voor de verkoop. De functie van marketeer is nog vacant.


Over Pelckmans Uitgevers

Pelckmans Uitgevers wil de lezer van vandaag inspireren, informeren en ontspanning bieden met boeken die bijblijven, boeken die je beleeft. Met een neus voor trends van nu en morgen brengen we actuele en sterke non-fictie, (literaire) romans, memoires, kook- en andere doeboeken. Ons aanbod aan kinder- en jeugdliteratuur werd de voorbije maanden nog uitgebreid met o.a. Geronimo Stilton, Warrior Cats ... We werken met toonaangevende auteurs, illustratoren en vormgevers die aansluiting vinden bij de leefwereld en de aspiraties van een divers publiek.

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling