Boek een warme kerst

07-12-2021

In de maand december komt Pelckmans Uitgevers, uitgeverij van educatieve, algemene en wetenschappelijke boeken, met een eindejaarscampagne om mensen te inspireren om de leesmicrobe mee te verspreiden onder de
kerstboom.

Met de boodschap Boek een warme kerst wil de uitgeverij mensen aansporen een boek als kerstgeschenk te geven. Bekende gezichten als Bart De Wever, Gina Peeters en Willy Sommers vertolken een glansrol in de kerstcommercial die deze campagne mee ondersteunt. Deze gezellige spot toont aan dat er een boek is voor elk type lezer. Of je nu inspiratie zoekt voor in de keuken, eerder zorgeloos wil genieten, wil voorlezen aan je kinderen of een betere wereld wil nastreven. Pelckmans Uitgevers heeft voor ieder wat wils.

Thom Pelckmans, CEO Pelckmans Uitgevers ‘Wij geloven dat er weinig is dat een boek je niet kan geven. Een boek doet (be)leven, is er voor elke lezer en vormt dus het ideale geschenk voor de feestdagen!

De commercial zal getoond worden in verschillende filialen van Kinepolis, wordt mee uitgedragen via de DOOH-kanalen van De Lijn en zal ook via diverse socialemediakanalen verspreid worden, alsook via de boekhandels zelf die de campagne een warm hart toedragen. Boek jezelf een warme kerst en geef een boek cadeau.

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling