De Geronimo Stilton-leeschallenge gaat weer van start!

07-12-2023

Geronimo Stilton ging afgelopen schooljaar de gi-ga-grote leeschallenge aan. En wat was dat een succes! Meer dan 120 000 kinderen, verdeeld over 4800 klassen in 1600 scholen over heel Vlaanderen en Nederland, ontdekten opnieuw het plezier van lezen. En we hebben goed nieuws: de leeschallenge gaat weer van start! Geronimo roept alle kinderen op om mee te doen.

Vorig jaar zijn er tijdens de leeschallenge in totaal meer dan 280 000 Geronimo Stilton-boeken gelezen in Vlaanderen en Nederland samen. “Zelfs tijdens de vakanties spraken we af in de bibliotheek om de challenge verder te zetten”, vertelt leerkracht Julie over haar winnende klas. “Het leesplezier van de kinderen is duidelijk toegenomen.”

Wegens groot succes komt de leeschallenge dit schooljaar terug, deze keer met een gemeenschappelijk doel. De leeschallenge dit jaar: samen nóg meer boeken lezen dan vorig jaar! Klik hier om mee te doen. 

De deelnemende klassen ontvangen creatieve opdrachten en een digitaal lespakket van Geronimo Stilton om het leesplezier nog verder te stimuleren. Bovendien maken ze elke maand kans op geweldige prijzen.

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling