Iedereen kan zingen!

16-10-2020

Hou je van zingen, maar schiet je stem soms nog alle kanten op? Zit je tijdens het zingen met je ademhaling in de knoop? Heb je na een aantal liedjes last van een pijnlijke keel? Of zing je vaak en wil je je stem blijven ontwikkelen? Dan heb je met dit boek een goede gids gevonden (die je van deze problemen afhelpt)!

Goed en juist zingen is in de eerste plaats een kwestie van techniek en training. In dit boek geeft zangeres en actrice Ann Van den Broeck je een sterke basis om met je stem aan de slag te gaan. Van het ontdekken van je zangstem tot het toonvast zingen, van leuke opwarmingsoefeningen tot het overwinnen van plankenkoorts.

Of je nu droomt van een carrière als professionele zanger(es) of je het liever houdt op zingen onder de douche: Zing! zet je op weg om je stem juist te gebruiken. En voor je `t weet, zing je zonder enige moeite de pannen van het dak!

Ann: "Alles wat in het boek staat, is gebaseerd op mijn eigen ervaringen tijdens mijn kindertijd, mijn opleidingen en mijn werkervaring voor de televisie en in het theater. Sommige van mijn tips en tricks gaan al 30 jaar mee en ik ontdek er nog elke dag. Dat maakt zingen zo enorm boeiend, je stem blijft immers evolueren. Bovendien heeft zingen met een goede ademtechniek een positieve invloed op je fysieke en mentale welzijn. Door te zingen voel ik me energieker, minder gestresseerd en sta ik positiever in het leven. Ontdek jouw eigen unieke stem en ervaar diezelfde positiviteit!"

 

Ontdek de onlinezanglessen op www.iedererenkanzingen.be

 

 

 

Zing

Zing!

 Ann Van de Broeck

Bestel het boek
Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling