Maak je klaar voor het nieuwe jaar!

02-10-2023

Goed nieuws voor wie zich al wil voorbereiden op het nieuwe jaar! Al onze scheurkalenders en onze agenda voor 2024 zijn nu beschikbaar. Dus heb je nog een cadeautje voor iemand nodig of wil je gewoon jezelf verwennen, scroll dan snel verder om jouw keuze te maken.

Een jaar vol puzzels - Scheurkalender 2024
Hou je brein het hele jaar lang in topvorm met deze scheurkalender. Elke dag krijg je een nieuwe puzzel voorgeschoteld: van Zweedse puzzels over cijferpuzzels tot woordzoekers en nog veel meer van al dat leuks!

Een jaar vol puzzels - Scheurkalender 2024

Bestel hier >

 

Smiley Scheurkalender 2024
2024 wordt met voorsprong het lolligste jaar van jouw leven dankzij de scheurkalender van Smiley. Een heel jaar lang krijg je dagelijks een mop, een raadsel of een puzzel boordevol pret en lachebekjes voorgeschoteld. Da’s 366 dagen buikpijn. Van het lachen natuurlijk!

Smiley Scheurkalender 2024

Bestel hier >

 

Winteruur Almanak 2024
Wim Helsen brengt met Winteruur al acht jaar lang licht in de duisternis. Hij vraagt zijn gasten om een tekst mee te brengen die voor hen een bijzondere betekenis heeft, hen inspireert of raakt. Deze almanak verzamelt de mooiste quotes en teksten van de gasten en de meest belangwekkende inleidingen van Wim uit meer dan 500 afleveringen.

Winteruur Almanak 2024

Bestel hier >

 

Heerlijk Hoorspel - Scheurkalender 2024
Deze scheurkalender is speciaal gemaakt voor mensen die elke dag wanneer ze opstaan graag meteen de juiste datum weten en de drang voelen om regelmatig iets af te scheuren. Aan die basisbehoeften voldoen we ruimschoots met dit kleinood. En omdat we bij Het Geluidshuis strebers zijn, hebben we er allerlei dingen aan toegevoegd voor de mensen die werkelijk ALLES uit hun dag willen halen. Dat zijn die mensen die af en toe eens zin hebben in een hihi of een hoho of nog vrolijk kunnen worden van nutteloze feitjes, of met gepasteuriseerde halfvolle overgave graag een paar muzieknoten uit hun ochtendstrot persen.

Heerlijk Hoorspel - Scheurkalender 2024

Bestel hier >

 

Een jaartjevol LIZ IS MORE
Warme rijmwoorden om je aan op te trekken en vast te houden. 366 dagen lang. Voor al wie intens voelt en graag ziet. Die troost en gelukjes zoekt. Voor iedereen die liefs en zachtheid wil lezen of delen. Elke dag opnieuw.

Een jaartjevol LIZ IS MORE

Bestel hier >

 

Poëzieagenda 2024
Poëzieagenda 2024 is een verzorgde weekagenda met een streepje poëzie. Deze bloemlezing is samengesteld uit werk van meer dan 40 dichters uit Vlaanderen en Nederland. Elk nieuw seizoen wordt ingezet met een unieke illustratie van de hand van Vlaamse en Nederlandse illustratoren.

Poëzieagenda 2024

Bestel hier >

De literaire adventskalender (box)
Deze literaire adventskalender bevat 25 boekjes, een voor elke ochtend van december in de aanloop naar kerst – maar zeker ook lang daarna. Kraak elke dag een kaft en verheug je op meer dan 40 kortverhalen, beeldverhalen en gedichten van Vlaamse en Nederlandse schrijvers. 

De literaire adventskalender (box)

Bestel hier >

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling