Programma Boektopia 2023

18-09-2023

Het aftellen kan beginnen. Boektopia 2023 komt steeds dichterbij. Wij kunnen alvast niet wachten op deze week vol leesplezier!

Ben je benieuwd wanneer jouw favoriete auteur op Boektopia zal zijn? Het programma is bekend, en dus ook wanneer jij langskomt op Boektopia.

Ontdek het volledig programma op de website van Boektopia.

Wij zetten alvast een aantal dagen in de kijker:

Dinsdag 31 oktober is het Leerkrachtendag, met een aangepast programma voor leerkrachten met o.a. Isabelle Gielen, Peter Vermeulen, Katelijne Van Lommel en nog vele anderen! Kom meer te weten over onderwerpen zoals hoogsensiviteit, leerstoornissen en leesbevordering.

Woensdag 1 november is het Boeboeks-dag, naar aanleiding van het 30-jarige bestaan van de Boeboeks-reeks van Marc de Bel. Goed nieuws: je maakt kans op een plekje voor twee personen op onze bus door deel te nemen aan onze wedstrijd. En daar stopt het niet! Geniet van een hele namiddag vol activiteiten in het teken van de Boeboeks, een ontmoeting met Marc de Bel én achteraf neem je nog een leuke goodiebag mee naar huis.

Donderdag 2 november staat helemaal in het teken van economie en management. Wat mag je zoal verwachten op deze dag? Inspirerende keynotes van o.a. Jo Caudron, Gina Peeters, Stef Verbeeck, Filip Van den Abeele, Dado Van Peteghem en nog vele anderen.

Belevingen

Dit jaar kan je ook weer heel wat beleven op Boektopia. Zo haal je tijdens de Crimispeurtocht de speurder in jezelf naar boven. Op een centrale plaats in de hal vind je het Kwiskwartier. Het Springparadijs krijgt het gezelschap van Letterleut en de Doehoek. Samen vormen zij LetterLolLand in Hal 2, uiteraard met toezicht. In de Luisterhuisjes ben je als kind even weg van de wereld. En ten slotte kan je in het Voorleesbos luisteren naar bevlogen vertellers.

Wist je trouwens dat er dit jaar een heuse demokeuken is? Bekende koks en auteurs maken live een gerecht klaar en geven je tips en uitleg zodat je thuis aan de slag kan met hun recepten. Onder andere Pepe Giacomazza, Michaël Sels en Annelies Van Mol komen langs om in realtime te koken.

Dit jaar zijn er meer dan 80 van onze auteurs te vinden op Boektopia. Ontdek op boektopia.be wanneer jij een boek van jouw favoriete auteur kan laten signeren.

Maak je graag kans op een vip-weekend met overnachting of één van de 50 duotickets? Doe dan hier mee onze wedstrijd.

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling