TIPS: Vijf paasactiviteiten rond boeken

22-03-2023

Herken jij het ook? Dat je met momenten precies een Duracell konijn thuis hebt rondlopen. Een onuitputbare energiebron. Schuif je kind een boek onder de neus, en geniet van de rust en stilte die aanbreekt. Opgelost! Of toch niet?

Het is natuurlijk nog steeds vakantie. Je wil ook actieve dingen gaan doen. Heb je weinig tijd om leuke activiteiten te zoeken? Dan ben je aan het juiste adres! Wij hebben een handje vol fantastische activiteiten voor tijdens de paasvakantie.

Pak je agenda er maar snel bij.

Ga mee op zoek naar het beruchte zeewezen in Zeevonk (vanaf 11 jaar)

Ga mee op zoek naar het beruchte zeewezen in Zeevonk (vanaf 11 jaar)

 

Oké, de winter is voorbij. Het goede weer is in aantocht. Maar we leven nog steeds in België. Een dagje regen? Perfect! Ga met je familie of vrienden kijken naar de nieuwe film Zeevonk. Een avontuurlijk verhaal over een meisje dat op zoek gaat naar de waarheid.

 

Bekijk de trailer

 

Haal de speurneus in jezelf naar boven (vanaf 6 jaar)

Haal de speurneus in jezelf naar boven (vanaf 6 jaar)

 

Geronimo Stilton gaat naar de kust. Tijd om op een gi-ga-leuke zoektocht te gaan. Trek met je vriendjes naar Oostende en los een heleboel puzzels en raadsels op in de stad.

 

Ontdek de zoektocht

 

Uitslapen? Da’s toch een grap? (vanaf 9 jaar)

Voor de nieuwe maan

 

Op 1 april, da’s geen grap, organiseert Tine Lefebvre een gezellige ontbijtbabbel over haar nieuwe boek ‘Voor de nieuwe maan’. Lekker babbelen gecombineerd met een heerlijk ontbijtje? Aanwezig! Boekhandel Theoria verwelkomt je met open armen!

Ik kom mee

 

YA-day: be there or be square (vanaf 12 jaar)

YA Day

 

 

 

Hou je van avontuur, fantasy, spanning en uitdagingen? Hét Young Adult-evenement van het jaar komt eraan. Blokkeer alvast zaterdag 15 april in je agenda. Dé place to be: De Krook in Gent. Meet & greets, workshops, speeddates met o.a. Tom De Cock en Bjorn Van den Eynde. Check, check en check.

Ik ben aanwezig

 

Ontmasker de Mol (vanaf 11 jaar)

Ontmasker de Mol (vanaf 11 jaar)

 

We hebben uiteraard ook een activiteit voor wie liever thuisblijft. Haal je beste speurkennis naar boven en ontmasker de mol. Hoe? Door het oplossen van een hoop puzzels. Plezier gegarandeerd!

Neem een kijkje

Zo. Met deze activiteiten beleef jij ongetwijfeld een fantastische paasvakantie! Eentje die je niet snel vergeet.

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling