Sensitieve intelligentie (audiobook) Ann Baeke
Audiobook
ISBN 978-94-6337-665-5
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 19 feb. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Pioniers die ratio en intuïtie samenbrengen: it’s your time!

Voel jij veel meer aan dan je collega’s, maar wordt je boodschap niet gehoord? Ben jij de gedreven professional die heel snel doorheeft wat er nodig is, maar daar blijkbaar alleen in staat? Heel wat bedrijven hebben wel de intentie om mens- en innovatiegericht te zijn, maar weinig organisaties slagen er ook echt in om dat doel te bereiken. Inzetten op sensitieve intelligentie is de sleutel.

In dit boek deelt econoom en leiderschapsexpert Ann Baeke de geheime formules waarmee ze haar klanten – empaten, sensitieve snelle denkers, risicoanalisten en andere exoten – helpt aan het leiderschapsaanzien dat ze verdienen. Ze schreef dit boek speciaal voor ondernemers en senior leiders die heel scherpe antennes hebben, maar hun sensitiviteit niet altijd overgebracht krijgen.

Boordevol concrete tips, ook voor de no-nonsensemanager.

Over de auteur

Over de auteur

Ann Baeke heeft meer dan 20 jaar professionele management- en communicatie-ervaring. Met haar bedrijf Natural Leadership helpt ze bedrijfsleiders en ondernemers om hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen, van zelfbewustzijn tot zelfrealisatie.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann Baeke
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-665-5
Cover typeAudiobook
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum19 feb. 2024

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling