Sensitieve intelligentie Ann Baeke
Paperback
ISBN 978-94-6401-935-3
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 20 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Laten we eerlijk zijn: op een mensgerichte manier strakke resultaten behalen, is voor veel ondernemers en senior levels een uitdaging. De ene verliest zich in zorg en empathie voor medewerkers, de ander houdt krampachtig vast aan cijfers. Beide situaties leiden tot twijfel, (toxische) spanning, weerstand en uitputting.

Hoe zou het zijn als je van sensitiviteit een competitief voordeel wist te maken? Als je het inzette als geheim wapen om anderen ownership te laten nemen? Hoeveel voldoening zou het geven als je erin slaagde om stakeholders betrouwbaar en zelfverzekerd mee te nemen in je verhaal? En als je organisaties met minder moeite naar duurzame resultaten kon leiden?

Reddingsboei voor wie te veel rekening houdt met anderen, zaken te persoonlijk neemt, voelen moeilijk kan vertalen in harde argumenten, zich laat overstemmen door de mening van anderen, te ver vooruitloopt of in andere sensitieve valkuilen trapt.

Over de auteur

Over de auteur


Ann Baeke heeft meer dan 20 jaar professionele managementen communicatie-ervaring. Met haar bedrijf Natural Leadership helpt ze bedrijfsleiders en managers om hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen, van zelfbewustzijn tot zelfrealisatie.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann Baeke
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-935-3
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's224
Geplande publicatiedatum20 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies