Slaap nu maar (alsjeblieft) Karlien Dhondt
Paperback
ISBN 978-94-6401-073-2
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 25 okt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Over het belang van goede slaap bestaan er weinig tegenstrijdige meningen. Een deugddoende nachtrust geeft je energie, bepaalt je stemming; kortom, maakt je gelukkig. Maar wat als je kind je ’s nachts wakker houdt?

Na 15 jaar ervaring in gesprekken met ouders mét slaaptekort en hun slapeloze kinderen werd het tijd dat Karlien Dhondt, kinder- en jeugdpsychiater gespecialiseerd in slaapfysiologie, een aantal belangrijke aspecten rond slaapproblemen bij kinderen neerschreef.

Dit boek, geschreven voor ouders van jonge kinderen tussen 0 en 5 jaar, leert je om de verschillende slaapproblemen of -stoornissen te onderscheiden en de juiste aanpak te zoeken voor soms hardnekkige slaapproblemen bij jonge kinderen. Wat gebeurt er allemaal tijdens het slaapproces? Welke slaapproblemen of -stoornissen zijn er? Hoe loopt de ontwikkeling van een kind precies en welke rol speelt slaap daarin? Welke fases zijn moeilijk en wat betekent dit voor de aanpak die je kiest? Met dit boek stippel je een plan van aanpak uit dat past bij jou als ouder, bij jullie als gezin. Mits wat geduld, oefenen en volhouden zullen de inspanningen lonen. Want één zekerheid is er alvast wel: slapen kan je leren.

Over de auteur

Over de auteur

Prof. dr. Karlien Dhondt is kinder- en jeugdpsychiater in het UZ Gent. Ze is gespecialiseerd in slaapfysiologie en -stoornissen en genderdysforie.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Karlien Dhondt
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-073-2
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Geplande publicatiedatum25 okt. 2022
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies