Wie gelooft die mensen nog? (e-book)

Walter Damen, Hannelore Simoens
E-book
ISBN 978-94-6337-872-7
Wie gelooft die mensen nog? (e-book) Walter Damen, Hannelore Simoens
E-book
ISBN 978-94-6337-872-7
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 30 mei 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

‘Wie gelooft die mensen nog?’ is een legendarische uitspraak van voormalig premier Yves Leterme over zijn collega’s-politici. Vandaag is het pijnlijke antwoord: bijna niemand gelooft ze nog. Politici zijn narcisten die enkel geïnteresseerd zijn in hun eigenbelang en niet met dat van de samenleving. En nee, dat zijn niet onze woorden, maar die van enkele politici zelf.

Journaliste Hannelore Simoens en advocaat Walter Damen spraken met de voormalige en huidige partijvoorzitters. En die schetsen een onthutsend beeld. Maar tegelijk is er ook een duidelijke wil om de politiek heruit te vinden.

Dit boek is een aanzet. Niet tot blinde kritiek, maar tot een nieuwe, meer geloofwaardige politiek. Of zoals Kamal Kharmach zegt: ‘Wie gelooft die mensen nog? is meer dan alleen kritiek. Het is een zoektocht naar oplossingen, een pleidooi voor een politiek die weer in dienst staat van het volk.’ Alles wat je dus gelezen moet hebben voor je naar de stembus trekt.
Over de auteurs

Over de auteurs

Hannelore Simoens is politiek journaliste bij VTM Nieuws. Ze behaalde een masterdiploma Taal- en Letterkunde aan de VUB en werkte daar eerst enkele jaren. Ze studeerde ook Internationale Politiek aan de London School of Economics en Internationale Relaties aan King’s College London.
Walter Damen is advocaat. Hij studeerde rechten aan de UA en KU Leuven en doctoreert aan de UGent in de criminologie. Hij is auteur van verscheidene boeken, veelgevraagde gastspreker en heeft meer dan zestig assisenzaken gepleit.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Hannelore Simoens, Walter Damen
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-872-7
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Publicatiedatum30 mei 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling