Wij, Elisabeth (e-book) Jo De Poorter
E-book
ISBN 978-94-6401-963-6
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 18 okt. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Wij, Elisabeth is het persoonlijke verhaal van kroonprinses Elisabeth van België. Tegelijk is het het relaas van alle heersende koninginnen van vandaag én de geschiedenis van de meest onuitwisbare vorstinnen aller tijden. Het is het verhaal van: gruwelijke wedijver, nietsontziende ambitie, bedrieglijke manipulatie, vernederende schandalen, meervoudig overspel en lafhartige moord. En dat is dan nog enkel de bijdrage van de mannen.

Wij, Elisabeth is een verkenning van wat vrouwelijk leiderschap in de eenentwintigste eeuw is en kan zijn. Daarnaast is het de nietsverhullende kroniek van eenentwintig onnavolgbare vorstinnen en één kroonprinses die klaar is om het te worden. Het is geschreven met één jonge vrouw in gedachten, maar met het levensverhaal voor ogen van eenentwintig vrouwen die u bij de voornaam kent, waaronder: Diana, Kate, Camilla, Elizabeth, Grace, Charlene, Victoria, Amalia en Máxima.

Wij, Elisabeth is een boek dat het koningschap bekijkt vanuit het standpunt van de vrouw, geschreven door een man die van communicatie, leiderschap en koningszaken zijn expertise heeft gemaakt.

Over de auteur

Over de auteur

Jo De Poorter is de meest geconsulteerde koningshuisdeskundige van het land door zijn gespecialiseerde kennis van de materie, maar ook door zijn uitgebreide media-expertise en zijn dagelijkse praktijk als communicatiedeskundige. Zijn vorige bestseller De laatste koningin is door de VRT tot een gelauwerd radioprogramma en podcast gemaakt.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Jo De Poorter
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-963-6
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's400
Publicatiedatum18 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling