Wij, Elisabeth Jo De Poorter
Hardcover
ISBN 978-94-6401-937-7
€ 27,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 14 okt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Wij, Elisabeth is het persoonlijke verhaal van kroonprinses Elisabeth van België. Tegelijk is het het relaas van alle heersende koninginnen van vandaag én de geschiedenis van de meest onuitwisbare vorstinnen van alle tijden.

Wij, Elisabeth is een verkenning van wat vrouwelijk leiderschap in de 21ste eeuw kan zijn en het resultaat van diepgravend en onthullend onderzoek door koningshuiskenner Jo De Poorter naar gruwelijke wedijver, nietsontziende ambitie, bedrieglijke manipulatie, vernederende schandalen, meervoudig overspel en zelfs lafhartige moord.

Wij, Elisabeth is de nietsverhullende kroniek van eenentwintig onnavolgbare koninginnen en één kroonprinses die klaar is om het te worden. Het is een boek dat het koningschap uitsluitend bekijkt vanuit het standpunt van de vrouw geschreven door een man die van communicatie, leiderschap en koningskwesties zijn roeping heeft gemaakt.

Wij, Elisabeth is ook de eerste handleiding ooit voor vorstelijk vrouwelijk leiderschap geschreven met één jonge vrouw in gedachte, maar fascinerend voor alle vrouwen en mannen die leiding willen geven aan een koninkrijk, een onderneming of zichzelf.

Over de auteur

Over de auteur


Jo De Poorter is de meest geconsulteerde koningshuisdeskundige van het land door zijn gespecialiseerde kennis van de materie, maar ook door zijn uitgebreide media-expertise en zijn dagelijkse praktijk als communicatiedeskundige. Zijn vorige bestseller De laatste koningin is door de VRT tot documentairereeks gemaakt.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Jo De Poorter
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-937-7
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's400
Geplande publicatiedatum14 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies