Yoko en de magische ster (e-book)

Mieke De Ketelaere
E-book
ISBN 978-94-6310-776-1
Yoko en de magische ster (e-book) Mieke De Ketelaere
E-book
ISBN 978-94-6310-776-1
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 16 apr. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Yoko is een vrolijke jonge rups die haar neusje volgt op zoek naar de meest fantastische avonturen. Wanneer ze een ster vindt, is ze vastbesloten: ze gaat op zoek naar de eigenaar. Zo verzeilt ze in de jungle vol dieren, die elk een eigen karakter hebben en haar helpen (of niet) bij haar zoektocht. Ze komt terecht in het Grote Belangrijke Gebouw, waar de werknemers een haat-liefdeverhouding hebben met elkaar en met de nieuwe technologieën die hun werk gemakkelijker moeten maken. In haar zoektocht naar de eigenaar van de ster, leert Yoko niet alleen bij over artificial intelligence (AI) en over het leven van grote mensen, maar ontdekt ze ook heel wat over zichzelf.

In dit boek bundelen Mieke De Ketelaere en Saskia Martens hun knowhow, maar vooral enthousiasme en creativiteit in een verhaal over en met AI. Het resultaat is het ongewone en spannende avontuur van het rupsje Yoko dat op zoek gaat naar menselijke waarden en mogelijke samenwerkingen met technologie in een wereld vol spanning.

Over de auteur

Over de auteur

Geertrui Mieke De Ketelaere is adjunct-professor aan de Vlerick Business School. Zij is de auteur van de drievoudig vertaalde bestseller Mens versus machine: artificiële intelligentie ontrafeld. De afgelopen dertig jaar heeft Mieke voor verschillende multinationals gewerkt, waaronder Microsoft en imec. Dit voorleesboek is geïnspireerd op Miekes persoonlijke groei in de zakelijke jungle.


Saskia Martens is gek op all things books. Zo is ze de auteur van de reeks De Mol puzzelboeken, gebaseerd op het tv-programma. Ze schreef boeken voor Nachtwacht en #LikeMe, vertaalde verschillende kinder- en jeugdboekenreeksen uit het Engels, ging aan de slag als ghostwriter voor enkele non-fictietitels en is een krak in het bedenken van puzzel- en escaperoomboeken. Ze schreef het verhaal van Yoko.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Mieke De Ketelaere
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-776-1
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's128
Publicatiedatum16 apr. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling