Yoko en de magische ster Saskia Martens, Mieke De Ketelaere
Hardcover
ISBN 978-94-6310-490-6
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 apr. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Yoko is een vrolijke jonge rups die haar neusje volgt op zoek naar de meest fantastische avonturen. Wanneer ze een ster vindt, is ze vastbesloten: ze gaat op zoek naar de eigenaar. Zo verzeilt ze in de jungle vol dieren, die elk een eigen karakter hebben en haar helpen (of niet) bij haar zoektocht. Ze komt terecht in het Grote Belangrijke Gebouw, waar de werknemers een haat-liefdeverhouding hebben met elkaar en met de nieuwe technologieën die hun werk gemakkelijker moeten maken. In haar zoektocht naar de eigenaar van de ster, leert Yoko niet alleen bij over AI en hoe het leven van grote mensen eraan toegaat, maar ontdekt ze ook heel wat over zichzelf.

In dit boek bundelen Mieke De Ketelaere en Saskia Martens hun knowhow, maar vooral enthousiasme en creativiteit in een verhaal over en met AI. Het resultaat is het ongewone en spannende avontuur van het rupsje Yoko dat op zoek gaat naar menselijke waarden en mogelijke samenwerkingen met technologie in een wereld vol spanning.

Over de auteurs

Over de auteurs

Geertrui Mieke De Ketelaere is adjunct-professor aan de Vlerick Business School. Zij is de auteur van de drievoudig vertaalde bestseller Mens versus machine: artificiële intelligentie ontrafeld. De afgelopen dertig jaar heeft Mieke voor verschillende multinationals gewerkt, waaronder Microsoft en imec. Dit voorleesboek is geïnspireerd op Miekes persoonlijke groei in de zakelijke jungle.


Saskia Martens is gek op all things books. Zo is ze de auteur van de reeks De Mol puzzelboeken, gebaseerd op het tv-programma. Ze schreef boeken voor Nachtwacht en #LikeMe, vertaalde verschillende kinder- en jeugdboekenreeksen uit het Engels, ging aan de slag als ghostwriter voor enkele non-fictietitels en is een krak in het bedenken van puzzel- en escaperoomboeken.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Mieke De Ketelaere, Saskia Martens
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-490-6
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's128
Geplande publicatiedatum15 apr. 2024
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling