TIPS: Vijf cadeautips voor jouw communie of lentefeest

17-04-2023

Wat worden we toch snel groot. Een communie of lentefeest vergt een hoop tijd en werk. Je doet het immers maar één keer in je leven. Je wilt het zo speciaal en onvergetelijk mogelijk maken. Wij helpen je alvast met een aantal leuke cadeautips.

Weet je niet wat kopen voor het feestbeest? Met een boek zit je altijd goed. Er is voor elk kind wel een leuk, passend boek te vinden. Ontdek ze hieronder.

Een boek voor nieuswgierige ontdekkers

Kunnen bergen krimpen?

  

Kunnen bergen krimpen?

Een boek boordevol wijze weetjes. Een speelse manier om jonge lezers te leren hoe de wereld in elkaar zit. En hoe we moeten omgaan met de opwarming van de aarde. Een cruciaal onderwerp waarover ieder kind zou moeten leren.

 

Ontdek het boek

 

Een boek voor avontuurlijke dromers

Fantasia VXII De Verloren Verbeelding

Fantasia VXII De Verloren Verbeelding

Ga mee op avontuur samen met Geronimo Stilton. Wederom een groots avontuur dat hij niet alleen aankan. Inclusief vier geuren en vijf gi-ga-geweldige magische strijkstickers.

 

Ontdek het boek

 

Een boek voor moedige meisjes

Er was eens een meisje

Er was eens een dapper meisje

Er was eens een dapper meisje is een must voor ieder kind dat grootse dromen heeft. Vijftig sprookjesachtige verhalen over de jeugd van nieuwsanker Fatma Taspinar, bierbrouwer Rosa Merckx, sprinter Kim Gevaert, sopraan Astrid Stockman, fotograaf Lieve Blancquaert, rector Caroline Pauwels en F-16-piloot Anne-Marie Jansen.

 

Ontdek het boek

 

Een spel voor echte specialisten

UnderKover

 

 

UnderKover (vanaf 8 jaar)

Op zoek naar iets actiever? Ontdek jouw undercover skills met dit Ketnetspel. Wees op je hoede, want er zit een saboteur in het spel. Je kan tot tien vriendjes uitnodigen om samen met jou dit spel te spelen. Inclusief een hoop dolle pret.

 

Ontdek het spel 

 

Een boek voor de plezante gekkebekken

De wonderlijke fabels van Gustaaf de raaf

 

De wonderlijke fabels van Gustaaf de raaf

Humor gegarandeerd! Een bundel boordevol levensverhalen om een wijze les uit te leren. Gustaaf de raaf neemt je mee in de levens van tien dieren, waaronder Marcel het schaap en Monique de mossel. Een enorm plezier om te lezen!

 

Ontdek het boek

 

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling