Vier Halloween boeken om nu op je leeslijstje te zetten!

19-10-2023

Het is bijna Halloween. Ben jij op zoek naar de leukste griezelboeken voor kinderen? Wij tippen vier super spannende Halloween boeken voor op je leeslijstje.

Paw Patrol - Lichten uit!
Avonturenbaai heeft geen stroom meer! PAW Patrol komt eraan. Zet je zaklamp aan en help de pups met hun missie! Een interactief boek om samen met je kinderen te lezen tijdens Halloween.

Paw Patrol - Lichten uit!

Bestel hier dit leuke griezelboek >

Woeste wortels - Peter Brown, Aaron Reynolds
Jasper Konijn is dol op wortels. En elke dag trekt hij op het Groothuppelveld dikke, knapperige wortels uit de grond. Hij kan er geen genoeg van krijgen! Totdat ze hem beginnen te achtervolgen ... Onderweg naar huis, in de schuur, in de slaapkamer – overal ziet Jasper die griezelige groente!

Woeste wortels

Bestel hier dit leuke griezelboek >

Middernacht:  Schaduwhotel - Nico De Braeckeleer
Sommige verhalen zijn zo griezelig, zo verontrustend, dat je er een raar gevoel van in je buik krijgt. Alsof een monsterlijke spin met harige poten vol haakjes uit je ingewanden naar buiten wil kruipen. Hou jij van dat soort griezelboeken voor kinderen? Lees dan dit boek. Als je durft…

Middernacht - Schaduwhotel

Bestel hier dit leuke griezelboek >

Confessions of a teenage serial killer 2: Fanfiction - Bjorn Van den Eynde
Een moordenaar laat zich inspireren door de verhalen van een jonge Wattpad-auteur. Het spannende tweede deel in de reeks Confessions of a teenage serial killer.

Confessions of a teenage serial killer 2 - Fanfiction

Bestel hier dit leuke griezelboek >

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling