Zes kookboeken voor een lekkere start van het nieuwe schooljaar!

29-08-2023

Het nieuwe schooljaar is nu echt begonnen. Bezorgt de vraag 'wat eten we vanavond?' je nu al stress? Onze kookboeken bieden je eindeloze inspiratie voor lekkere, voedzame én snelle gerechten. Smakelijk!

Chloé kookt Chloé Lauwers
Toegankelijk, fris en creatief: zo kun je de keuken van @chloekookt definiëren. Intussen gaan duizenden mensen, jong en oud, elke dag aan de slag met haar eenvoudige en elegante recepten.

Chloé kookt

Bestel hier >

 

Chloé cucina Chloé Lauwers
In Chloé Cucina verzamelt Chloé 70 overheerlijke Italiaanse gerechten – maar wel à la Chloé: snel, eenvoudig, lekker én verfrissend. Wat dacht je van bruschetta als aperitief, foccacia als lunch, saltimbocca als diner en een flinke portie tiramisu als dessert? Italië op je bord!

Chloé cucina

Bestel hier >

 

Plantaardig koken PLANTBEEST by TARTELIES
Plantaardig koken is kinderspel. Ja, echt waar. Daar is dit boek nog maar eens het levende bewijs van. Bovendien is het ook goed voor je lijf en goed voor de planeet. Waar wacht je dus nog op om het ook eens te proberen?

Plantaardig koken

Bestel hier >

 

Ovenschotels Wim Ballieu
Als kind van de jaren 80 is ook Wim Ballieu grootgebracht met kleurrijke schotels vol hartverwarmende gerechten. Van hete bliksems tot hachis parmentiers, van hespenrolletjes tot gratins. Stevige en lekkere kost, zonder te veel poespas. Die traditie wil hij met Wim’s Deli graag nieuw leven inblazen – en dat in een modern jasje.

Ovenschotels

Bestel hier >

 

Nog meer ovenschotels - Wim Ballieu
In dit boek verzamelt Wim Ballieu zijn 60 favoriete ovenschotels. Vegetarisch, met vlees of vis, en vooral: boordevol groenten. Met ingrediënten van bij ons creëert hij recepten voor elk seizoen. Wedden dat de bordjes leeg zijn?

Ovenschotels

Bestel hier >

 

Rani's goed plan Elise Van de Poele, Rani De Coninck
Rani’s goed plan, dat is koken met gezond verstand. In dit boek krijg je bij de overheerlijke gerechten heel wat praktische tips om tijd uit te sparen achter het fornuis. Zo maak je meer ruimte voor het allerbelangrijkste aan tafel: genieten van eten en van elkaar.

Rani's goed plan

Bestel hier >

PS Ook als je geen (schoolgaande) kinderen hebt, zijn deze recepten aanraders!

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling