Nieuws

Brochure Voorjaar 2020

Onze merken Polis, Van Halewyck en Pelckmans Pro brengen komende lente sterke verhalen van fantastische vertellers die doen lezen, verstrooiing en plezier bieden, debatten prikkelen en ontwikkeling stimuleren. Ook voor onze jongste lezers.

Ons aanbod voor het voorjaar vindt u voor het eerst gebundeld in één brochure, geordend per thema. Meer dan ooit willen wij samen met onze fantastische auteurs en hun verhalen jong en oud aan het lezen krijgen én houden.

Bekijk de brochure hier.

Pelckmans uitgevers brengt unieke beleving naar de Boekenbeurs

ANTWERPEN, 5 november 2019 – Op dinsdag 29 oktober opende de 83ste Boekenbeurs haar deuren. Naar aanleiding hiervan pakt Pelckmans uitgevers opnieuw uit met de Boekengoeroe. Met deze slimme webapplicatie wil de uitgeverij bezoekers helpen om snel hun ideale boek te vinden. Het succes tijdens en na de Boekenbeurs van 2018, met bijna 10.000 ‘consultaties’, motiveerde het bedrijf om het ludieke online personage te versterken met BoekBots. Hiermee krijgt de beleving voor bezoekers een extra dimensie.

Pelckmans uitgevers en Sleepworld starten voorleesplatform.

Voorlezen aan je (klein)kind heeft alleen maar voordelen: het zorgt voor een intiem moment, het stimuleert de taalontwikkeling en het prikkelt de fantasie. Hoog tijd om deze pluspunten nog eens extra in de verf te zetten, vinden Pelckmans uitgevers en Sleepworld. Daarom lanceren ze tijdens de Voorleesweek het unieke voorleesplatform Er was eenzzz. Het platform, dat kinderverhalen en handige voorleestips aanbiedt, wil (groot)ouders motiveren om in dit digitaal tijdperk weer tijd te maken voor een knus voorleesmoment. Ook lifestylemagazine Libelle zet zich mee achter het mooie initiatief.

load more