Ontdek drie gezelschapspellen voor het hele gezin!

09-10-2023

De herfstvakantie komt eraan: het ideale moment om met het hele gezin gezelschapspellen te spelen! Ontdek onze drie tips in onze blog.

F.C. De Kampioenen - Escape Room
Een razend spannende escape room met Markske, Bieke, Pascale, Boma, Maurice, Doortje, Pol, Fernand, Xavier en Carmen. Dit meermaals speelbare spel van F.C. De Kampioenen zorgt elke keer opnieuw voor een heel ander avontuur, altijd meeslepend en tegelijkertijd gezellig. Dus ontsnap, kraak die code en kroon jezelf tot kampioen!

F.C. De Kampioenen - Escape Room

Bestel hier >

Boeboeks - De grote oversteek
Dit fantastimastische gezelschapsspel neemt je mee naar de vuilnisbelt aan de rand van het Biezebos, waar de Boeboeks zich geregeld rot amuseren. De belt ligt immers bezaaid met allerlei adembenemende schatten die hun teentjes doen krullen van plezier. Desondanks weten onze groene vrienden dat ze niet te overmoedig te werk mogen gaan. De gevaren die op de loer liggen, zijn talrijk en nooit te onderschatten.

Boeboeks - De grote oversteek

Bestel hier >

De Kiekeboes - De verjaardagstaart
Het verjaardagsfeest van Fanny dreigt in het honderd te lopen, omdat iedereen vergeten is om de taart op te halen bij Bakkerij Bastaart. Wat een flater! De Kiekeboes moeten hun beste beentje voorzetten om van Fanny’s verjaardag toch een succes te maken en de taart tijdig op het feest te krijgen. Zal het hen lukken en kan Fanny ongestoord vieren? Of moet ze haar eigen verjaardag redden en de taart zelf ophalen?

De Kiekeboes - De verjaardagstaart

Bestel hier >

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies