Op zoek naar kinderboeken en spelletjes voor Sinterklaas? Ontdek onze tien tips!

06-11-2023

Binnenkort start de Sint weer aan zijn reis naar België. Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke boeken en spelletjes die in de zak van Sinterklaas passen? Lees dan snel verder!

Cadeaubox: Piep Fladdermuis en het Hart van de Yeti
Geniet van Piep Fladdermuis en het Hart van de Yeti, een luisterverhaal voor kleine oortjes over een dappere vleermuis die niet bang is van het licht, en knuffel ondertussen met Piep zélf! De knuffel is supergeel, superzacht en superschattig.CADEAUBOX PIEP FLADDERMUIS EN HET HART VAN DE YETI (6+)
Bestel hier >

Heerlijk Hoorspel 19: De Haan Kantekleer
Wrijf je alvast in met factor 25 voor een verhaal over de kracht van gekraai, over het belang van het juiste verenkleed en de geneugten van de vrijheid. Een strijd tussen dag- en nachtdieren met zoveel goeloegoeloe dat de pluimen ervan in het rond vliegen.HEERLIJK HOORSPEL 19: DE HAAN KANTEKLEER (9+)
Bestel hier >

Mijn eerste doosje vol vormen
Dit kleurrijke doosje bevat vier kartonboekjes vol vormen en voorwerpen om naar te kijken en met elkaar te verbinden. Spelen en verbeelding gebruiken wordt zo op een dynamische manier aangemoedigd.
Mijn eerste doosje vol vormen
Bestel hier >

Het dikke Boeboekssprookjesboek
Ook in de wereld van de Boeboeks vertellen ze sprookjes, al zien die er een tikkeltje anders uit. Maak kennis met Grasgroentje en de Dwergmuizen, Roodmutsje, Soes en Piepje, Assepoep, Braambloempje, De Puitprins en Rozabel en het Pukkelbeest.
Het dikke Boeboekssprookjesboek - Marc de Bel
Bestel hier >

Geronimo Stilton - Fantasia XVIII
Het begint allemaal als Geronimo de drempel van de Magische Bibliotheek over stapt. Daar komt hij er al snel achter dat zijn vriendin Imaginaria in gevaar is. Om haar te redden zal hij drie schatten moeten vinden die verborgen liggen tussen de pagina’s van de eeuwenoude boeken... voordat ze in de klauwen vallen van iemand die er kwaad mee wil!
Geronimo Stilton - Fantasia XVIII
Bestel hier >

Aldo & Rino
Aldo en Rino houden van Nonna's kookkunsten. Wanneer Nonna de keuken uit danst met twee dampende borden spaghetti, struikelt ze en blijft er nog maar een bord over. De broers moeten het bord delen. Dat gaat goed tot er nog maar één sliert overblijft …
Aldo & Rino
Bestel hier >

Boeboeks - De grote oversteek
Dit fantastimastische gezelschapsspel neemt je mee naar de vuilnisbelt aan de rand van het Biezebos, waar de Boeboeks zich geregeld rot amuseren. Met alles wat je in de doos vindt, kun je kiezen uit twee spelvormen naargelang de leeftijd van de spelers. 
Boeboeks - De grote oversteek
Bestel hier >

De Kiekeboes - De verjaardagstaart
De verjaardagstaart is een bordspel in de alom bekende stijl van De Kiekeboes. Rond het spelbord is plaats voor twee tot zes zoetekauwen vanaf 8 jaar. De gemiddelde speelduur bedraagt 45 minuten. Maar als dat niet voldoende voor je is, kun je het spel steeds opnieuw spelen. Op één been kun je niet staan en dat geldt ook voor taart, toch?!
De Kiekeboes - De verjaardagstaart
Bestel hier >

F.C. De Kampioenen - Escape Room
Uit de F.C. De Kampioenen Escape Room ontsnappen doe je al vanaf 8 jaar. Er is plaats voor 2 tot 8 spelers. De ontsnappingsslag duurt gemiddeld 60 minuten. Je kunt het spel steeds opnieuw spelen, waardoor eindeloos plezier gegarandeerd is.
F.C. De Kampioenen - Escape Room
Bestel hier >

Geronimo Stilton knuffel
Beleef muizenissige avonturen met Geronimo aan je zij. Samen kunnen jullie alles aan! Geronimo Stilton werd geboren in Rokford op Muizeneiland en studeerde af in de Geschiedenis van de Rattentaal en de Filosofie van de Snorhaar. Hij is schrijversmuis en uitgever van De Wakkere Muis.
Geronimo Stilton knuffel
Bestel hier >

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling